Canlı yayında açıkladı! İttifak resmen sona erdi: Her parti istediği kararı verir

Ankara'da siyaset gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. ATA İttifakı partilerinden Adalet Partisi'nin genel başkanı Vecdet Öz, ittifakın resmen sona erdiğini açıkladı. Öz, her partinin kendi kararını verebileceğini belirtti.

GİRİŞ 21.05.2023 18:49 GÜNCELLEME 21.05.2023 18:53
Bu Habere 258 Yorum Yapılmış

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci tur tutumunun ne olacağı merakla beklenirken, ittifakın bileşeni Adalet Partisi'nin genel başkanı Vecdet Öz'den  son dakika açıklaması geldi.

'HER PARTİ İSTEDİĞİ KARARI VERİR'

Halk TV'de konuşan Öz "ATA İttifakı resmen sona ermiştir. Her parti istediği kararı verir. Nezaketen birbirimize sorduk. Ümit Hoca'nın alacağı karara saygı duyarım. Sinan Oğan bey de bir oy almıştır, dilediği şekilde hareket edebilir" dedi.
 

Ankara'da sıcak gündem! Ümit Özdağ ile sürpriz görüşme!Ankara'da sıcak gündem! Ümit Özdağ ile sürpriz görüşme!


 

Vecdet Öz, şunları söyledi:

Seçime girdik. Seçim neticelendi. Milli irade bize yüzde 5 oy verdi. Seçim devam ediyor. Bir karar vermek zorundaydık. Milli iradeye baskı olmaz. Deriz ki; biz böyle düşünüyoruz. Şu anda ATA İttfakı'nın kurulmasının sebebi; muhalefet. İlk önceliğimiz iktidarın gitmesidir. Dolayısıyla; şu anda bizim tercihimiz Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsına destek vermek oldu. Bu destek kararını kendisine ilettik. Bu demokratik bir hakkımızdır. Dolayısıyla seçmenlerimize biz böyle karar verdik diyoruz.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 258
  • aykut 11 ay önce Şikayet Et
    ülke düşmanları pkk yı aleni destekleyen k.k ya oy versin .utanmazlar birde Atatürkçüyüz diyorlar .chplilerin ağzına Atatürk yakışmıyor . k.k resmen apoyu desteklediğine görede onlarda k.k ya oy vermekle resmen apo cu hain oluyorlar . chp bu apo cu damgasını 50 yıl silemez artık .
    Cevapla
  • adam34 11 ay önce Şikayet Et
    hemşerim 2.bölge toplam 26 oyun var iyiki varsın dedemin partısı
    Cevapla
  • Mert 11 ay önce Şikayet Et
    Ula eşinle beraber 2 oyun var artislik yapıyorsun
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    KARA DADAŞ: Vecdet öz kumpasçı fetö, silahlı pkk ypg ve diyer terör örgütleriyle dışgüçlerinde yardım ve talimatlarını severek kabul etmiştir. yani arzumedudun gerçekleşmesine katkı sunmayı görev bilmiştir. her kişi vicdanının kabul ettiyini yapar.!!!
    Cevapla
  • cumhur 11 ay önce Şikayet Et
    senin ne oyun var ki. tabela partisi. böyle bir parti olduğunu kaç vatandaş biliyor acaba.kk yı desteklesen ne olur desteklemesen ne olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den İsrailli Bakana 4 fotoğrafla cevap!
Beşiktaş Dolmabahçe'de 1 puanı 90+7'de kurtardı