Terör elebaşlarından Kılıçdaroğlu çağrısı: Erdoğan'ı tasfiye etmeliyiz

PKK elebaşlarından Fatoş Göksungur ve Yüksel Koç, açık biçimde Kemal Kılıçdaroğlu'na 2. tur için oy çağrısında bulunarak, "Erdoğan'ın gitmesi gerekiyor 2. turda herkes seferber olmalı ve tasfiye etmeliyiz." ifadelerini kullandılar.

Terör elebaşlarından Kılıçdaroğlu çağrısı: Erdoğan'ı tasfiye etmeliyiz
Terör elebaşlarından Kılıçdaroğlu çağrısı: Erdoğan'ı tasfiye etmeliyiz
GİRİŞ 22.05.2023 00:45 GÜNCELLEME 22.05.2023 00:45
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

KCDK-E Eş Başkanları Fatoş Göksungur ve Yüksel Koç; yaptıkları yeni açıklamada 14 Mayıs seçimlerinde büyük başarı elde ettiklerini iddia ederek 2. tur çağrısı yaptı.

"ERDOĞAN'I TASFİYE ETMELİYİZ"

Fatoş Göksungur, "Seçim bitmiş değil" ifadesini kullanarak "2. turda Avrupa'da 20-24 Mayıs tarihleri arasında bir kez daha ısrar ve inatla Avrupa'nın her yerinde sandıklara gidip oyumuzu kullanacağız." dedi. Göksungur, "1 oyluk canı olan diktatörü devirerek 28 Mayıs'tan sonra zafer halaylarını birlikte çekmeye ve faşizmi yıkacağımızın ilanını vermek için hepinizi oylarınızı kullanmaya davet ediyorum." çağrısında bulundu.

Yüksel Koç ise, "Erdoğan'ın 1. turda geçmemesini sağlayan bizler olduk. Erdoğan'ın gitmesi gerekiyor 2. turda herkes seferber olmalı ve tasfiye etmeliyiz." dedi.

PKK'nın Suriye kolu PYD'nin Eş Genel Başkanı terörist elebaşı Salim Müslim de, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine yönelik kirli planlarını deşifre eden açıklamalarda bulundu. PKK'nın seçimlerle ilgili fikrini açıkça bir kez daha ortaya koyan Müslim Erdoğan'ı devirmek dışında bir düşüncelerinin olmadığını ve bunu bir intikam olarak gördüklerini itiraf etti.

KAYNAK: SABAH
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 155
  • Sütçü imam 11 ay önce Şikayet Et
    Ey kendini bilmez hain o erdoğanın arkasında sadece türk milleti değil ,islam milletinin tamamı var ,isterseniz bir deneyin .O zaman göreceksiniz kaç milyar peşinde müslüman olduğunu.
    Cevapla
  • b@k git.... 11 ay önce Şikayet Et
    görüyor musun bak bak.....
    Cevapla
  • Ayân 11 ay önce Şikayet Et
    Nereden konuşuyor bunlar ?
    Cevapla
  • muhtar 11 ay önce Şikayet Et
    biz tasfiye zaten hergün yapıyoruz sarı torbaları görüyormuşum dünyayı başınıza yıkarız kılıçlar oğlu falan kurtaramaz ABD AB boşuna yalvarmayın
    Cevapla
  • Hakan 11 ay önce Şikayet Et
    Bu isimler hemen bulunup imha edilmeli. Kimse bizi tehdit edemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak