AK Partili Ali İhsan Yavuz: CHP, HDP ve PKK'nın vesayeti altındadır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz CHP’nin HDP ve PKK’nın vesayeti altında olduğunu İYİ Parti’nin masaya tekrar oturmasının da dış güçler ve FETÖ baskısıyla olduğunu ifade etti.

GİRİŞ 22.05.2023 12:45 GÜNCELLEME 22.05.2023 16:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri buluşmasının konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz oldu. Yavuz, ulusal gazete ve televizyonların katıldığı programda seçime sonuçları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ulusal gazete ve temsilcilerin hazır bulunduğu Anadolu Sohbetleri buluşmasına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz 2024 ve 2028 seçimlerinde Millet İttifakının sandıklarda görevli dahi bulunduramayacağına dikkat çekti. Yavuz “Seçimlere Parti olarak girmeyen Millet İttifakı ortakları sanki partileri yokmuş gibi davrandı, seçime parti olarak girmediler,2024 ve 2028 seçimlerinde  sandıkta da seçim kurulunda da olmayacaklar. Millet İttifakı sadece anı düşündü, bugünü düşündü. Adama sorarlar sen parti misin? Diye” dedi. 

Millet İttifakı partilerinde ve tabanında muhasebe ve yer değiştirmelerin başladığını belirten Yavuz CHP’nin HDP ve PKK’nın vesayeti altında olduğu, İYİ Parti’nin masaya tekrar oturmasının da dış güçler ve FETÖ baskısıyla olduğunu kaydetti. 
Millet İttifakı Partileri’nin liderlerinin değişmesinin de gündeme geleceğine işaret eden Yavuz, 28 Mayıs’tan sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin başında duramayacağını söyledi.

14 Mayıs seçimlerinde 2 belediye başkanı’na seçim sürecini yürütme görevi verildiğini hatırlatan Yavuz, Millet İttifakı tabanı niye bizi kandırdınız? Diyecek. Nazı medya kuruluşlarında bu 2 belediye başkanına Cumhurbaşkanı Yardımcısı unvanını kullandılar bu yetki gasbı’dır” ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • TürkİslamBirliği 11 ay önce Şikayet Et
    Kürt kardeşlerimiz birbirini uyarsın. ABD ve İsrail, CHP-PKK eliyle Türkiye'yi bölmek ve Güneydoğunun tamamı ile Doğu Anadolunun bir kısmını da içine alacak şekilde "BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ " projesini tamamlamak istiyor. Bir savaş veya iç savaş durumunda bulunduğumuz yeri terk etmek zorunda kalırsak 20 milyon Kürdü ve 50-60 milyon Türkü hangi ülke kabul eder? Hiç kimse oyuna gelmesin.
    Cevapla
  • TürkİslamBirliği 11 ay önce Şikayet Et
    KÜRT KARDEŞLERİMİZİN DİKKATİNE: Yahudilerin Büyük İsrail Devleti Planına göre Hakkari, Şırnak, Van, Batman, Siirt, Bitlis, Ağrı, Muş, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ile birlikte bazı iller " İSRAİL TOPRAĞI" olarak gösteriliyor. Bu plana göre pek çok Türk, Kürt, Arap, Zaza hatta Ermeni vatandaşımız “İsrail toprağı” üzerinde oturuyor.Kimse oyuna gelmesin.Yoksa Bosna’dan beter oluruz
    Cevapla
  • TürkİslamBirliği 11 ay önce Şikayet Et
    Kürt kardeşlerimiz birbirini uyarsın. ABD ve İsrail, CHP-PKK eliyle Türkiye'yi bölmek ve Güneydoğunun tamamı ile Doğu Anadolunun bir kısmını da içine alacak şekilde "BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ " projesini tamamlamak istiyor. Bölünürsek İsrail bu bölgelerdeki Türk, Kürt, Arap, Zaza, Ermeni, Yezidi farketmeksizin milyonlarca insan yerinden yurdundan edecek. OYUN ÇOK BÜYÜK.
    Cevapla
  • TürkİslamBirliği 11 ay önce Şikayet Et
    Kürt kardeşlerimiz ABD ve İsrail'in " KÜRDİSTAN " tuzağına düşmesin. Büyük İsrail Devleti planında Güneydoğunun tamamı ile Doğu Anadolunun bir kısmı "İSRAİL TOPRAĞI " olarak gösteriliyor. Büyük İsrail Haritasını inceleyin. Bölünürsek İsrail saldıracak. İnsanlar canlarından, mallarından, ırzlarından, namuslarından, yerinden yurdundan olacaklar.
    Cevapla
  • HÖD HÖD 11 ay önce Şikayet Et
    Demokrasimiz için derhal siyasi partiler yasası değişmelidir. Parti kolay kurulmamalı en az yüzbin kayıtlı üyesi olmalı. Genel Başkan ve Yönetim kayıtlı üyeler tarafından seçilmeli bir yıl bekleme süresi olmalı. Millet vekili olmayan partiye devlet yardımı yapılmaması gerekir. SİYASİ PARTİLER ELİYLE ÜLKE SATILIR DURUMA GELDİ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"