Ülkü Ocakları'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajı

Ülkü Ocakları'ndan, 28 Mayıs seçimlerine dair "Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve seçimlerden ezici çoğunlukla zaferle çıkması Ülkücü gençliğin öncelikli hedefidir" açıklaması yapıldı.

Ülkü Ocakları'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajı
Ülkü Ocakları'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajı
GİRİŞ 24.05.2023 18:27 GÜNCELLEME 24.05.2023 18:28
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair açıklama yaptı.

Yıldırım'ın basın açıklaması şöyle:

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin “Lider Ülke Türkiye” vizyonunda, 2023 süper güç Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Cumhur İttifakı sayesinde Türkiye Yüzyılı başlayacak, milli kazanımlarımız sürecek; milli ülkülerimiz gerçekleşerek Türk Dünyası’nın birliği sağlanacak ve belini kırdığımız PKK başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle etkin mücadelemiz amansız devam edecektir.

Cumhur İttifakı, Batı’nın aleni itirazına rağmen; Doğu Akdeniz’de, Suriye’de, Irak’ta, Azerbaycan’da, Libya’da ve Kıbrıs’ta kuşatmayı yarmış, fiili Türk gücünü oluşturmuştur.

Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı güç birliği, Türk ve Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası olmaya devam edecektir.

Zillet İttifakı’nın HDP, PKK, FETÖ ve diğer teröristlerle olan birlikteliğine Türk milleti ve gençliği gerekli cevabı 14 Mayıs’ta sandıkta vermiştir. Kılıçdaroğlu ilk turda Selahattin Demirtaş’a özgürlük derken 2. turda sahte milliyetçilik söylemleriyle iki yüzlülüğünü bir kere daha ortaya koymuştur.

Kandil’deki teröristlerin videolarda yalvararak oy istediği Kılıçdaroğlu yenilmeye mahkûmdur.

Ülkü Ocaklarının adayı belli, kararı nettir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve seçimlerden ezici çoğunlukla zaferle çıkması Ülkücü gençliğin öncelikli hedefidir.

Bu vesileyle milli ülküler etrafında kenetlenen, vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan tüm gençlerimizi 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızın yanında Lider Ülke Türkiye Vizyonuna sahip çıkmaya davet ediyoruz.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 39
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Lider ülke Türkiye . Hedefimiz turan
    Cevapla
  • Muratt 11 ay önce Şikayet Et
    Ülkücü gençlik 1970 li yıllardan beri bu vatan için şehitler vermis her zaman ülkemizin bekası için taraf olmuştur. Ülkücülük vatan uğruna can vermektir. Emperyalizme karşı dimdik durmaktır. Maneviyat ve ahlak sahibi olmaktır. Kılıç kadar keskin ok gibi dosdoğru olmaktır. Eğilip bükülmemektir. Haktan hukuktan doğrudan akıldan yana olmaktır.
    Cevapla
  • bozok 11 ay önce Şikayet Et
    ülkü ocakları ve ülkücüler bu devletin sigortasıdır. allah türke yar olsun
    Cevapla
  • reis 47 11 ay önce Şikayet Et
    Devletin ve millet Bekası için kamu işlerine alınsın ülkücü hareket
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Elhamdülillah çok şükür yarabbim bu günleri gördünmü elhamdülillah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!