HDP'liler 'Zehir zıkkım olsun' diyerek Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu

Ümit Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklaması ve imzalanan metindeki 'Kayyum' detayıyla birlikte 'HDP'liler bana oy vermesin' yönündeki açıklamaları HDP kanadında çok büyük rahatsızlıklara neden oldu.

GİRİŞ 25.05.2023 10:39 GÜNCELLEME 25.05.2023 11:00
Bu Habere 367 Yorum Yapılmış

Ümit Özdağ'ın seçimin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini duyurmasının ardında HDP seçmenleri Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceklerini açıklamaya başladı.

Hiç bir ideolojileri birbirine uymayan ancak çıkar birlikteliği yapan CHP ve HDP'nin çıkarları daha seçim bitmeden çatışmaya başladı. 

PKK Terör Örgütü'nün sürekli destek verdiği ve oy istediği Kılıçdaroğlu'nun kendisini 'Türk milliyetçisi' olarak tanımlayan Ümit Özdağ ile anlaşması HDP'li vekiller ve seçmeneler tarafından tepki çekti.

HDP seçimlerdeki ikinci tur kararını açıklayacakHDP seçimlerdeki ikinci tur kararını açıklayacak

"ZEHİR ZIKKIM OLSUN"

HDP'nin eski milletvekili Ziya Pir, yaşanan bu gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından "Bu sefer de 'Zehir zıkkım olsun' diyerek oy vereceğiz" açıklamasında bulunarak yaşanan rahatsızlığı gözler önüne serdi.

İŞTE HDP'LİLER TARAFINDAN KILIÇDAROĞLU HAKKINDA PAYLAŞIMLAN SİTEM DOLU YAZILARDAN BAZILARI

♦ Emin olun 1.tur kadar kolay olmayacak o iş. 

Kılıçdaroğlu'nu severek takip eden biri olarak, o kadar kolay oy vermeye gitmeyi düşünmüyorum. Kimseyi olumlu ya da olumsuz bir düşünceye meyletmek istemediğimden nedenlerini detaylı yazmayacağım ama herkes değerlendirmesini yapacaktır.

♦ Hayır efendim kullanmayacağız.

♦ Oy kullanmam. Aileme de kullandırmam.

♦ Ben oy vermeyeceğim boykot

♦ Şüpheleri giderecek bir açıklama gelmez ise ben boykot edeceğim.

 
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 367
  • Aydemir. 10 ay önce Şikayet Et
    Rahmetli Kemal sunal in Zübük filmi gibi oldu 7li masa.
    Cevapla
  • Azize 10 ay önce Şikayet Et
    Allahım, sana ne kadar düşman varsa birleştiler ve dinini ortadan kaldırmaya karar verdiler. Onlara öyle bir mağlubiyet ver ki dünyaya rezil rüsva olsunlar ve onları da sen GAYYA kuyusuna yuvarla ALLAHIM:
    Cevapla
  • Numan 10 ay önce Şikayet Et
    La Ümit nasıl bir zekaya sahip bir adamsın ya? Daha dün "Kılıçtaroğlu kazanırsa ülkede iç savaş çıkar" diyordun. (Hala görüntüler nette mevcuttur.) Şimdi kalkmış KK'ya oy istiyorsun. Ona güvenmiyorsanız bana güvenin diyorsun. Valla ne ikinize ne de sülalenize güvenmem ben. Hele babası bir darbeci ise ASLA!
    Cevapla
  • Amiiin 10 ay önce Şikayet Et
    Buradaki hiç kimsenin derdi vatan deyil sadece çıkar Allahım hepsini sandığa gümsün cıkamasınlar amiiin
    Cevapla
  • fatih y 10 ay önce Şikayet Et
    hdp ile milliyetçileri yan yana getirdi kimse ağzını açamıyor ,bu amerika ne güçlüymüş be. Allah bunlara fırsat vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!