Kılıçdaroğlu ile Sırrı Sakık arasında restleşme! Seçim sonrasını bekle

6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu "Sırrı Sakık bize hangi desteği verecek, nasıl destek verecek? Kimin ne olduğunu biz gayet iyi biliriz" dedi. Kılıçdaroğlu'nun sözlerine Sakık'tan cevap geldi.

GİRİŞ 25.05.2023 20:28 GÜNCELLEME 26.05.2023 10:25
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Yeşil Sol Parti'den Ağrı Milletvekili seçilen Sırrı Sakık'ın, "Kemal Kılıçdaroğlu ve ortakları bizim sayemizde Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı bakan vekil olacaklar. Biz geldiğimizde Abdullah Öcalan ve tutuklu PKK'lılar genel afla özgür kalacak" şeklindeki sözleri CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na soruldu.

"BİZ KİMLERİN HANGİ GEREKÇELERLE KONUŞTUĞUNU BİLİRİZ"

Kemal Kılıçdaroğlu programda bu soruya, "Sırrı Sakık bize hangi desteği verecek, nasıl destek verecek? Biz devletin derinliklerinde nelerin döndüğünü, kimlerin kimlere hizmet ettiğini, hangi gerekçelerle konuştuğunu biliriz. Bu ülkede hala ülkesini seven namuslu bürokratlar var. Onlar bize bilgileri getirirler. Kimin ne olduğunu biz gayet iyi biliriz" dedi.

"O ZAMAN KİM DERİN, KİM SIĞ ANLARSINIZ"

Kılıçdaroğlu'nun bu ifadelerine Sırrı Sakık'tan yanıt geldi. Sakık yaptığı paylaşımda, "Sayın Kılıçdaroğlu, saray rejimine karşı, benim tek başıma yaptığım çalışmalar, sizin ittifaktan daha fazladır. Diliyorum ki cumhurbaşkanı olacaksınız. O zaman kim derin, kim sığ anlarsınız. Bütün çalışmalarımıza rağmen olmazsa da etrafınızdaki "derin" leri saymaya başlayın bence. Şimdi hepimiz 28 Mayıs'a konsantre olalım. İnsanları sandık başına gelmeye ikna etmeye çalıştığım için cevap hakkımı seçim sonrasına bırakıyorum…" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 132
  • katibb 10 ay önce Şikayet Et
    Kepazeler sizi..
    Cevapla
  • Metin Güner 10 ay önce Şikayet Et
    Bir Ülkeyi Yönetecek Biri, Hele Cumhurbaşkanı Olacak biri..!!!!! Ancak Bu Kadar Aşağılanır... Adam resmen Yaramaz çocukları azarlar gibi , Kulak Çeker gibi...!!!! Direkt Emir vermediği Kaldı... Kim pkaka Terör Örgütü İle Beraber se Destek veriyorsa, Sesini Çıkarmıyorsa , Devletin Bölünmez Bütünlüğüne Tehtit edenlere destek veriyorsa Rabbim Kahrı Perişan eğlesin...
    Cevapla
  • Temel emice 10 ay önce Şikayet Et
    Ortalık karışacak vaziyet alın.la bi heycan yaptım aha şincikin.
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Sanki seçimi kazanmışlar bir de ahkam kesiyorlar
    Cevapla
  • Özkan 10 ay önce Şikayet Et
    Sizler aynı soydan geliyorsunuz? birbirinizi ısırmazsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı