Sinan Oğan: Erdoğan ikinci turda yüzde 53 ve üzerinde oy alır

Sinan Oğan 28 Mayıs Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turu için "Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci turda yüzde 53 ve üzerinde oy alır" dedi.

Sinan Oğan: Erdoğan ikinci turda yüzde 53 ve üzerinde oy alır
Sinan Oğan: Erdoğan ikinci turda yüzde 53 ve üzerinde oy alır
GİRİŞ 26.05.2023 19:10 GÜNCELLEME 26.05.2023 19:13
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı alan Sinan Oğan, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin merak edilen sorulara yanıt verdi.

Seçimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanacağını düşündüğünü belirten Oğan, "Yüzde 53 ve üzerinde bir oyla 2. turu geçecektir" yorumunda bulundu.

"DÜNE KADAR 'DEMİRTAŞ'A ÖZGÜRLÜK' DEYİP..."

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Mayıs sonrasında daha milliyetçi bir söyleme başlamasının seçmeni etkileyip etkilemeyeceğine yönelik soruya da yanıt veren Oğan, "Seçmeni etkilemez, ikna da etmez. Çünkü düne kadar 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük' deyip bugün başka bir şey derseniz bu milliyetçi seçmeni tanımıyorsunuz demektir.

"MİLLİYETÇİ, ATATÜRKÇÜ SEÇMEN AYDIN SEÇMENDİR"

Milliyetçi seçmen 2 günde karar değiştirecek seçmen değildir. Milliyetçi, Atatürkçü seçmen aydın seçmendir. Dolayısıyla bugün birdenbire çok milliyetçi olduğunuzu göstermeniz hiçbir şey ifade etmez" ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 27
  • Vatandaş ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah ülkemizin bekaa sı içğn terörün kökünün kazınması için başta sayın devlet bahceli ve senin gibi türk milliyet çi lerine çok ihtiyaç var. Bütün türk milliyetçilerinin RTE yanında cumhur ittifakında yer alması ve görev alması gerekir. Önemli karlarda dinimizin de gereği iştişare geeekir istişare de gercek vatan sevdalısı türk milliyetçileri ile yapılmalıdır.
    Cevapla
  • mrt 11 ay önce Şikayet Et
    sayin baskan keske ilk turda destek verseydiniz
    Cevapla
  • Cesur 11 ay önce Şikayet Et
    Ben %58.2 beklerim >yalancı kemale kalan %41.8 i bile hakikate vefaya hizmete dürüstlüğe hakarettir büyük Cehalettir. Yalancı iftiracı pişkinlerin %20 oy alması bile büyük gaflettir
    Cevapla
  • malatyalu 11 ay önce Şikayet Et
    reis yuzde 65 gandi kemal yuzde 37.1 oda benden
    Cevapla
  • Simko 1453 11 ay önce Şikayet Et
    Kılıç 45 Reis 55
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!