Bucak aşiretinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek

Şanlıurfa'da Bucak aşiretinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklaması geldi.

GİRİŞ 27.05.2023 00:38 GÜNCELLEME 27.05.2023 12:17
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'da Bucak aşireti, ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

İkinci tur seçimlerine iki gün kala Şanlıurfa'dan önemli bir haber geldi. Kentin Siverek ilçesindeki Bucak aşireti Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek kararı verdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. İsmail Emrah Karayel, Siverek'te Bucak aşireti lideri Sedat Edip Bucak'ı ziyaret ederek 28 Mayıs'taki ikinci tur seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurdu.

İsmail Emrah Karayel ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Siverek ilçemizde, önceki dönem Şanlıurfa Milletvekilliği yapmış, Bucak Aşiretinin Lideri Sayın Sedat Edip Bucak’ı ziyaret edip, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 28 Mayıs seçimi için destek istedik. Destekleri ve nezaketleri için kendilerine teşekkür ederiz."

YEĞEN MUSTAFA HAKKI'DAN DA ERDOĞAN'A DESTEK

Öte yandan aşiret reisi Sedat Bucak’ın yeğeni Mustafa Hakkı Bucak da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hakkı Bucak, "İkinci turda Cumhur İttifakı’nı destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK GAZETESİ
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 31
  • Lord 11 ay önce Şikayet Et
    Bozuk saat bile gunde iki defa dogruyu söyler yinede tebessüm edelim
    Cevapla
  • Lord 11 ay önce Şikayet Et
    Birinci turda kimi desteklemislerdi acaba Ilke sahibi olmalı insan sonradan dogruyu gormek gercekten kaybedecegini bilmektir firavunde denizde bogulurken secde etmisti
    Cevapla
  • Aslan 11 ay önce Şikayet Et
    Bu şahıs derin devletin adamlarından biri degilmiydi.susurluk kazasında mersedesin içindeydi yaralı kurtuldu.derin yapılarla ilişki içinde yeşil,Abdullah çatlı ve diğerleri 90larin derin devletinin adami
    Cevapla
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Reise destek çıkmaları iyi ama artık oralarda aşiret falan kalmadı,kimse dinlemiyor herkes sandıkta yine istediğine oyunu atıyor.Eskisi gibi değil artık,Bundan sonraki seçimlerde doğu daki şehirler büyüdükçe daha da etkisiz hale gelecektir.Artık herkes kendine aşiret,kendine reis...
    Cevapla
  • MAMİKO 11 ay önce Şikayet Et
    BUCAK BUCAK AŞİRETİ GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ DEVLETİN YANINDA OLARAK KENDİLERİNE YAKIŞANI Yapmıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim için kritik karar! Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran hamle
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniyye ile görüştü: Aynı adımı İsrail de atmalı!