Adalet Bakanı Bozdağ: İmralı'da Öcalan'la hiçbir görüşme yapılmadı

Adalet Bakanı Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun iddiasına tepki göstererek, "İmralı'da PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'la hiçbir görüşme yapılmadığını" belirtti.

Adalet Bakanı Bozdağ: İmralı'da Öcalan'la hiçbir görüşme yapılmadı
Adalet Bakanı Bozdağ: İmralı'da Öcalan'la hiçbir görüşme yapılmadı
GİRİŞ 27.05.2023 13:39 GÜNCELLEME 27.05.2023 13:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile İmralı'da hiçbir görüşme yapılmadığını belirterek, "Aksine iddialar, terör örgütlerinin Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği gizlemek için bile bile söylenmektedir. Güneş balçıkla sıvanmaz" dedi.

Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir televizyon programında dile getirdiği iddialara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"İmralı’da terörist başı Öcalan ile hiçbir görüşme yapılmamıştır. Aksine iddialar, terör örgütlerinin Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği gizlemek için bile bile söylenmektedir. Güneş balçıkla sıvanmaz. Hiçbir yalan, terör örgütlerinin Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği gizlemeye yetmez."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • TAHA 11 ay önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu şunun şurasında,bırakın 10 saat daha yalan, iftira, terör ve baydın işbirliği yapmaya devam etsin. On saat sonra siyasi tarihden siliniiiiiiiiiip gidecek İnşallah.Kasetle işgal ettiği Atatür'ün koltuğunu,istemeye istemeye gerçek Ulusalcı,Milliyetci kardeşlerimize teslim edecektir.O koltukta kalmak için hiç bir bahanesi kalmayacak.
    Cevapla
  • taner hekimoğlu 11 ay önce Şikayet Et
    Cevap vermeniz bile gereksiz.
    Cevapla
  • Ayân 11 ay önce Şikayet Et
    Sn Bozdağ, Adalet ve kanunların bazı maddeleri için acil çözüm gerekli. Günümüz şartlarına uydurulmalı. Özellikle denetimli serbestlik olayı ele alınmalı.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bay Bay Kamal Kendileriyle Sizleri Karıştırıyor??
    Cevapla
  • pkk yok edilecek 11 ay önce Şikayet Et
    şimdi devlet memuru ceza hukuku için de b şr teröristin ifadesini alsa ayrı bir şey AMMA KKANDİDEN CEMİLBAYIKTAN EMİR ALMAK OY İSTEMEK AYRI BİR ŞEY. BOYNUINDA ermeni haç I İLE DOLAŞAN CHP KK VE YARDIMCILARI NIN HAİNLİKLEİRNİ İFTİRA İLE PATATES İLE Mİ SAKLAYACAKALR. ELBETTE İHANEİTN BEDELİİ VARDIR. O BEDEL ÖDETTİRİLECEK. TÜĞRK MİLLEİT BUNU YAPACAK. devlet de yapsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti