CHP'nin veri sistemi yine çuvalladı

Her seçimde olduğu gibi CHP'nin veri sistemi yine çöktü. CHP Genel Merkez binası önünde veri sistemi yayınlanması beklenen ekranlardan haber kanallarının yayınları verilmeye başlandı.

GİRİŞ 28.05.2023 18:55 GÜNCELLEME 28.05.2023 19:55
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Her seçimde çuvallayan CHP, veri sistemi yine fiyaskoyla sonuçlandı.CHP Genel Merkez binası önünde veri sistemi yayınlanması beklenen ekranlardan haber kanallarının yayınları verilmeye başlandı. 

Gazeteci Bahar Feyzan, CHP'nin sisteminin yine çalışmadığını belirterek, "CHP Genel Merkezinde yine kendi verileri yok!" ifadeleriyle videolu bir açıklamada bulundu.  yine CHP'nin çuvalladığını gözler önüne serdi.

İSMAİL SAYMAZ İSYAN ETTİ: HER SEÇİM AYNI TANTANA!

Sözcü TV canlı yayınında konuşan İsmail Saymaz, AK Parti'nin veri sistemi sorunsuz çalışırken CHP'nin veri sisteminin neden çalışmadığını sordu. Duruma isyan eden Saymaz, "AK Parti'nin iyi kötü sistemini kurmuş. Anka Haber Ajansı'nın önünde bir oran açıklıyor. Ama CHP'nin verisi nerede? Her seçim aynı tantana. CHP'nin verileri neden bize ulaşmıyor?" dedi.  

SEÇİM SİTESİNİ KAPATTILAR

CHP'nin seçim sitesi geliyorum.chp.org.tr kapatıldı. Siteye girenler, "Seçim sistemlerimiz tam gaz çalışıyor! Seçim esnasında ihtiyaç duymadığımız tüm web sitelerini 29.05.2023 23.59'a kadar geçici olarak kapattık. Seçimden sonra görüşürüz." ifadesiyle karşılaştı.

SKANDAL SONRASI ADIGÜZEL GÖREVDEN ALINMIŞTI

7’li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 1,5 senedir üzerinde çalışıyoruz dediği seçim veri sistemi çökünce hedef tahtasına konulan Onursal Adıgüzel, görevden alınmıştı.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 47
  • Adnan 10 ay önce Şikayet Et
    Bunların çökmeyen yeri varmı,deveye demişler boynun eğri,nerem doğru demiş.En iyi becerip netice aldıkları şantaj kasetleri yandaşları ile beraber oskarlık şantaj kaseti kurguluyorlar
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Ulaşıyorda işinize gelmiyor ekrana yansıtmak seçim bitene kadar seçmeninizi kandırıyorsunuz ondan sonra tabana kuvvet arazi oluyorsunuz
    Cevapla
  • Alper 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar bir de devleti yönetmeye talip. Allah korudu
    Cevapla
  • Yaşar Erdoğan 10 ay önce Şikayet Et
    Yahu şimdi yine kaybetme suçunu cehapeliler sisteme bağlamayacaklar utanmasalar Erdoğan bizim sistemimize çökertti diyecekler Ama hiç sormuyorlar bu yenilgiye alışıklar partisinin neyi ve kimi düzgün çalışıyor?
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 10 ay önce Şikayet Et
    Ortada sistem diye birşey yok, çökende yok. Israrla hayal dünyasını yansıtmaya çalışıyorlar ama zaman ilerleyip sonuca yaklaşınca gerçekleri söylemek zorunda kalıyorlar. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt