Seçim sonrası Sinan Oğan'dan ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı adaylarından Sinan Oğan, Twitter'dan seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Oğan, "Buradan plana sadık kalan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" dedi.

GİRİŞ 28.05.2023 21:15 GÜNCELLEME 28.05.2023 21:19
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan, Twitter'dan seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

Oğan'ın açıklamaları şöyle:

Cumhurbaşkanlığı seçim süreci tamamlanmıştır. Bu sonuca göre ilk turda bizden desteğini esirgemeyen seçmenimiz ikinci turda da önemli ölçüde desteğini devam ettirmiş ve Türkiye’nin istikrarı yönünde oyunu kullanmıştır. Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir.

Buradan plana sadık kalan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Artık yeni bir dönem başlıyor, Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Candan 11 ay önce Şikayet Et
    Rakamlarla herşey ortada. Hdplilerin katkısı kemale azalmıştır. Sinan beye verilen oyların geneli (1 milyonu) keMALa gitmiştir. Reisin oyu sadece 500bin artmıştır önceki tura göre. O yüzden Sinan beyin duruşu önemli ama katkı olarak öyle istenildiği gibi katkı sağlamamıştır. Beklentim oy farkının 2.5 milyondan 4 milyona çıkmasıydı ama maalesef oy farkı 2.5 milyonun altına düştü.
    Cevapla
  • Hamdi 11 ay önce Şikayet Et
    Sinan olan senin kendi oyun yokduki bize ne gelsin, akıllı davrandın vesselam bir daha ki seçime zemin hazırladın
    Cevapla
  • Erhan 11 ay önce Şikayet Et
    Değerli cumhurbaşkanımız ilerde kenara çekilince devredecegi tek kişi Sinan Ogan bence olmalı genç dinamik vatanını seven bir lider
    Cevapla
  • fatma 11 ay önce Şikayet Et
    doğru yolu bulduğun için biz teşekkür ederiz bir ülkücü hic bir zaman chpkk bir araya gelmez gelirse o parti icin yolun sonu demektir
    Cevapla
  • Ayşe 11 ay önce Şikayet Et
    Bir bakanlık hakkidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!