Babacan, seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim yenilgisinin ardından açıklama yaptı. Babacan, seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

GİRİŞ 28.05.2023 22:30 GÜNCELLEME 28.05.2023 23:16
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim yenilgisinin ardından açıklama yaptı. Babacan şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur oylaması tamamlandı. Sonuçların, ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sandıklarda görevli olan üyelere, müşahitlere, ilçe seçim kurullarımıza, il seçim kurullarımıza ve Yüksek Seçim Kuruluna, seçimlerin şeffaf bir şekilde yapılmış olması sebebiyle özellikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Türkiye artık demokraside belli bir olgunluk seviyesini yakalamış durumda. Nispeten sakin, sükunet içinde geçen seçimin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Vatandaşlarımızın yüzde 52'sini tercihini Sayın Erdoğan'dan yana kullanmıştır. Kendisini tebrik ediyorum. Kendisine çağrım, vatandaşımızın verdiği bu yetkiyi adalet, liyakat ve istişare ilkelerinden sapmadan kullanmasıdır. Erdoğan'ı destekleyen vatandaşımızın siyasete ve siyasetçilere verdiği mesajı da duyduğumuzu ifade etmek isterim. Bu mesajı iyi tahlil edeceğiz ve üstümüze düşen sorumluluğun farkında olacağız.

Vatandaşlarımız bu seçimlerde DEVA Partisi'ne demokratik denetim yapma görevini vermiştir. Bu görevi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. DEVA Partisi Genel Merkez kurullarıyla, TBMM çatısı altındaki temsiliyle ve geniş teşkilat yapısıyla hem yanlışlara işaret etmeye devam edecek hem de doğrular konusunda çalışmalarını kamuoyuyla paylaşmaya devam edecektir. Ayrıca partimiz yoğun bir şekilde derhal yarından itibaren yerel seçimler için çalışmaya başlayacaktır."

Yenilgi sonrası Davutoğlu'ndan ilk açıklamaYenilgi sonrası Davutoğlu'ndan ilk açıklama

Akşener'den seçim yenilgisi sonrası Erdoğan'a tebrik ve çağrıAkşener'den seçim yenilgisi sonrası Erdoğan'a tebrik ve çağrı

Kılıçdaroğlu'ndan seçim yenilgisi sonrası açıklama: Gitmiyorum, buradayımKılıçdaroğlu'ndan seçim yenilgisi sonrası açıklama: Gitmiyorum, buradayım

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Vatandas 10 ay önce Şikayet Et
    " ilkeli davranma " konulu tavsiyenize *bayıldık* milletçe, sn. babacan. Tebrikleriniz için de teşekkürler, eksik olmayın...
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bizim burada tilki derler
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    sen ne hakla çağrıda bulunarak bu millete hakaret ediyorsun,bu millet guvenmese 21 yıldır oy verirmi
    Cevapla
  • sakaryalı 10 ay önce Şikayet Et
    Yıkıllllll
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 10 ay önce Şikayet Et
    hele bi susun uşaklar! konuşma sırası Reiste! dolaysıyla yeter söz milletindir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina