Erdoğan'ın zaferini kutlayan genç kıza taşlı saldırı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferini kutlayan bir genç kız, İzmir'de muhaliflerin taşlı saldırısına uğradı.

GİRİŞ 29.05.2023 01:24 GÜNCELLEME 29.05.2023 11:30
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2. tur seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 52.14 oy alarak yeniden sandıktan birinci çıktı. Yedili masa ve aşırı sol örgütlere karşı Erdoğan'ın büyük zaferiyle sonuçlanan 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimi Türkiye'nin dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor.

İZMİR'DE TAŞLI SALDIRI

Kutlamalar sırasında Şeyma Curman isimli genç kız yaptığı paylaşımda, "Kutlamalar sırasında İzmir'de taşlı saldırıya uğradım. Alışmışsınız askeri polisi halkı taşlamaya ama bizi yenemezsiniz Allah'ın izniyle. Zafer yeniden Reisimizin. Rabbim sana uzun ömürler versin Reis." ifadelerini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 148
  • vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Bu chp liler anadolu veya kırsaldaki seçmeni hakir görür hakaret cahil derler kendileri hepsi birer diplomalı cahil cühela konuşarak cözemedikleri böyle taşlı sopalı cözerler bunlar laik modern insan anadoludaki halk sizden bilğili görgülü zır cahil abd uşağı chp ve yandaşları
    Cevapla
  • serdar 11 ay önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun. Bunların içinde bu tip provakatörler var malesef. Bunların istediği kaosa düşmeden yola devam etmeliyiz.
    Cevapla
  • Yavuzhan 11 ay önce Şikayet Et
    biz Reis e oy verdik diye cahil oluyoruz şimdi öyle mi. BU taş atanlar da aydın insan. ben sizin gibi aydın olmak istemiyorum. sizin tarafınızda olmayayım da cahil olmaya razıyım..
    Cevapla
  • Guaidoglu 11 ay önce Şikayet Et
    Arkadas neden kutuluyorsun orasi Izmir. Sen cenaze evinin önünde kutlama yapmissin. Birak matem tutsunlar. Bari siz akil sahibi olun.
    Cevapla
  • hesap zamanı 11 ay önce Şikayet Et
    14 mayıs ve 28 mayıs seçimlerinden önce devleti millete açık açık tehdit eden üstten üstten konuşan hakaret edip aşağılayanların biz gelince deyip parmakla işaretleyen yalan iftira atan baraj patladı diye insanların ölümüne sebep olan provokasyon algı kumpas oyun oynayan... kişilerin vatan millet vicdanı için artık ağır hesap vermelerinin zamanı çoktan geldi geçiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'