Seçim hezimeti sonrası CHP'de büyük kavga! O 'şerefsiz' dedi diğeri 'müptezel'...

Muhalif gazeteci Levent Gültekin ve CHP'li Eren Erdem, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini büyük bir farkla kaybetmesinin ardından birbirlerine girdi.

GİRİŞ 29.05.2023 13:47 GÜNCELLEME 29.05.2023 14:04
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Muhalif gazeteci Levent Gültekin ile CHP'li Eren Erdem arasında Kılıçdaroğlu'nun adaylığı üzerinden başlayan sert tartışma seçim gecesi daha da arttı.

Erdem'in Kılıçdaroğlu'nun kazanmaması için uğraşanlardan biri olarak itham etti Gültekin yanıt olarak "Kılıçdaroğlu’na kurdukları tuzağın deşifre olmaması için bana saldırıyor" dedi.

"BU SEREFSİZLERİ UNUTMAYIN"

Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından Eren Erdem Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Eğer bu seçimi kaybedersek, 14 Mayıs'tan hemen sonra “Kılıçdaroğlu devletin ajanı” açıklaması yapıp ilk tur katılımın ikinci tura gerçekleşmemesi adına mücadele eden Levent Gültekin gibilerin büyük emeği olacak. Makas çok dar! Bu şerefsizleri unutmayın! Unutturmayın! SANDIKLARA DİKKAT!" dedi.

"MÜPTEZEL EREN ERDEM"

Bu paylaşımının ardından sosyal medyadan yanıt veren Gültekin ise "Müptezel Eren Erdem dahil olduğu çeteyle Kemal Kılıçdaroğlu’na kurdukları tuzağın deşifre olmaması için bana saldırıyor. Senin biraz utanman olsa sokağa çıkamazsın" ifadelerini kullandı.

Gültekin daha önce CHP içindeki bazı isimlerin, yoğun bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu'na aday olması yönünde baskı yaptığını' iddia etmişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 113
  • Dağlayan 11 ay önce Şikayet Et
    Bu durum normal değil kerbelada yapılan ihanetlerden bir bir aynısını görüyoruz peygamber torununu incitmeye normal değil az beli öz beli bir Müslüman olarak çok üzüldüm yazlık
    Cevapla
  • gül bülbül 11 ay önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi vatan hainleri
    Cevapla
  • H öztan 11 ay önce Şikayet Et
    Sandalye kapmaca bakalım kimler ayakta
    Cevapla
  • Dadaş Yorgun. 11 ay önce Şikayet Et
    Biz karısmayalım siz birbirinizin ne olduğunu daha iyi biliyorsunuz has bizde sizin ne olduğunuzu biliyoruz....
    Cevapla
  • 2si de Haklı 11 ay önce Şikayet Et
    İlk defa İkisi de doğru söylemiş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması