Zafer Partisi'nden Kılıçdaroğlu'na tepki! Seçim bitti ortaklık bozuldu...

Seçim mağlubiyetinin ardından kameralar karşısına çıkıp masadaki küçük ortaklara teşekkür edip Ümit Özdağ'ı es geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Zafer Partisi'nden sert tepki geldi.

GİRİŞ 29.05.2023 13:18 GÜNCELLEME 29.05.2023 13:54
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 ayda ikinci seçimini kaybetmesinin ardından yaptığı bir açıklama ile istifa etmeden birkaç teşekkür ile kameraların karşısından ayrıldı. Bunun üzerine Ümit Özdağ cephesinden de bir açıklama geldi.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer masadaki oysuz ortakların aksine katkı sağlamalarına rağmen gördükleri muameleden memnun olmadıklarını beyan etti.

KILIÇDAORĞLU ÖZDAĞ'I ES GEÇTİ

Dün itibarıyla son 1 aydaki ikinci seçimini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı kısa açıklamanın bir bölümünü teşekküre ayırdı.

Masadaki ortaklarının bazılarına ve seçmenine teşekkür ederek soru almadan salondan ayrıldı.

ZAFER PARTİSİ'NDEN TEPKİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 40'a yakın milletvekilini kaptırdığı küçük ortaklarına teşekkür etmesine rağmen daha fazla oy getiren Zafer Partisi ve Ümit Özdağ'a teşekkür etmemesinden dert yanan Tunçer konuyla ilgili şunları söyledi:

"Partimiz yüzdenize diğer 4 partiden daha fazla katkı sağlamış ve seçmeni yeniden umutlandırarak sandıktan kopuşu azaltmıştır.

Ancak konuşmanızda sanırım bir tek Zafer Partisi'ne teşekkür etmediniz. Canınız sağolsun."

Ümit Özdağ ise seçim sonrası attığı tweetle Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini zamanında masaya davet etmediğine işaret etmişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 113
  • H öztan 10 ay önce Şikayet Et
    Oyun bitti mızıkçılık yapmayın
    Cevapla
  • samii 10 ay önce Şikayet Et
    Ederiniz bu kadar.
    Cevapla
  • Turk 10 ay önce Şikayet Et
    Umit ozdag cok sacma birisi cunki secimden once kilicdaroglu kazanirsa ic savas cikar diyen birisi ikinci turda nasil olurda kilicdaroglunu destekler o zaman kendisi ic savas cikmasini istiyor sanirim.
    Cevapla
  • Kon 10 ay önce Şikayet Et
    Bizde bir söz vardır okus öldü ortaklık bitti
    Cevapla
  • GECE KARTALI 10 ay önce Şikayet Et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...