Yılmaz Özdil isyan bayrağı açtı! "CHP'yi geri almadan..."

Kılıçdaroğlu'nun seçim hezimetinin ardından sosyal medyadan açıklama yapan CHP’li gazeteci Yılmaz Özdil, CHP'de değişim istedi. Özdil, "kurucu ayarlarından uzaklaştırılan CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir" dedi.

Yılmaz Özdil isyan bayrağı açtı! "CHP'yi geri almadan..."
Yılmaz Özdil isyan bayrağı açtı! "CHP'yi geri almadan..."
GİRİŞ 29.05.2023 16:15 GÜNCELLEME 29.05.2023 16:15
Bu Habere 290 Yorum Yapılmış

7’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüzde 5 gibi bir farkla seçimi Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kaybetmesine isyan eden CHP’li gazeteci Yılmaz Özdil, partisinde değişim istedi.

Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği için Sözcü TV’den kovulan Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “CHP’yi geri almadan Türkiye’yi geri alabilmek mümkün değildir” ifadesini kullandı.

CHP’nin kurucu ayarlarından uzaklaştırıldığını belirten Özdil, şu ifadelerde bulundu:

"Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, mutant gazetecilere karşı kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım, kariyerimi ortaya koyarak doğru bildiğimi dosdoğru anlattım, anlatmayı beceremediğimi hayat mutlaka anlatır.

Yedi milyon altı yüz seksen sekiz bin dokuz yüz kırk beşinci defa, belki bu defa anlaşılır umuduyla, tekrar yazıyorum, kurucu ayarlarından uzaklaştırılan CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir."

“MUHALİF MEDYAYI TAKİP EDENLER YÜZDE 90'LA KAZANIYORUZ ZANNEDİYOR”

Daha önce de muhalif medyanın CHP’li seçmeni kandırdığına dikkat çeken Yılmaz Özdil, “Tele1 seyrederseniz, Cumhuriyet gazetesi okursanız dersiniz ki AK Parti bitmiş ya, CHP ilk seçimde yüzde 90'la seçimi kazanır.” ifadesinde bulunmuştu.

Mevcut CHP yönetimine yönelik eleştirilerine devam eden Özdil, bazı gazetecilerin kişisel menfaatleri uğruna muhalif seçmene yalan söylediğinin altını çizdi.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 290
  • Felanca 9 ay önce Şikayet Et
    chp işgal altında lafı eksik ve yetersiz olmuş. CHPKK İşgalcilerden ve onların ucuz piyonlarından oluşuyor katilleri , teröristleri, darbecileri affetmek nedir ???
    Cevapla
  • Refik 9 ay önce Şikayet Et
    Bütün yalanların bir gün ortaya çıkmak gibi durum var. Yalan siyaset, yalan algı bu milllete ters tepmiştir. Göz göre göre kendi seçmeninizi de aşağılıyorsunuz. Anadolu ajansını kötülediniz de ne oldu, kendi ajansınızın verilerini vererek Kılıçtaroğlunu uzun süre açık ara önde dediniz de ne oldu...Sonunda gerçekle baş başa kaldınız.. Gerçek ne ise o bu kibirden vazgeçin artik..
    Cevapla
  • celal 9 ay önce Şikayet Et
    CHP öncelikle dış işgalden kurtulmalı. İngiltere İmamoğlu der ABD Kılıçtaroğlu der bunlardan birini isterlerse iflah olmazlar.
    Cevapla
  • mehmet 9 ay önce Şikayet Et
    ağzıyla kuş tutsun chp hiçbirvakit iktidara gelemez Allahın izniyle
    Cevapla
  • akıncı2300 9 ay önce Şikayet Et
    kendilerini elit olarak gören şımarık bir toplum oluştu sadece akp kazanmasın biz kazanalım akp ye oy verenler bu vatanın insanları değil gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar aslında kendileri milli değil bu vatana ait değiller bunu gizlemeye çalışıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!