Nevşin Mengü'den CHP'lilere 'Suriyeli seçmen' cevabı!

CHP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü, muhaliflerin 'Suriyeli' iddialarına yeni bir iddia ile karşılık verdi. Mengü, "Suriyeliler oy verdi de Erdoğan kazandı demek de gerçekçi olmuyor." dedi.

GİRİŞ 30.05.2023 01:30 GÜNCELLEME 30.05.2023 01:46
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

Türkiye, 28 Mayıs'ta sandık başına giderek cumhurbaşkanını seçti. Yüzde 52,2 oy alan Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha cumhurbaşkanı olurken, muhalefetin adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise girdiği 12'nci seçimden de mağlup ayrıldı.

"GERÇEKÇİ DEĞİLSİNİZ KENDİNİZLE YÜZLEŞMEZSENİZ KAYBETMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ"

CHP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü, muhaliflerin 'Suriyeli' iddialarına yeni bir iddia ile karşılık verdi. "Suriyeliler oy verdi de Erdoğan kazandı demek de gerçekçi olmuyor." diyen Mengü, "Bununla yüzleşmezsek muhalefet kaybetmeye devam edecek" ifadelerini kullandı. Ayrıca CHP'nin seçim öncesinde Suriyeli seçmenle alakalı herhangi bir politikası ve endişesi olmadığını ifade etti.

Yabancı seçmenin Türkiye seçimlerine etki oranının toplamda yüzde 0,4 olduğunu vurgulayan Mengü'nün açıklamaları şöyle:

"Suriyeliler oy verdi de Erdoğan kazandı demek de gerçekçi olmuyor. Yüzleşmezsek muhalefet kaybetmeye devam edecek. 235 bin seçmen bunların sayısı, bunu CHP'liler söyledi. CHP'nin de böyle bir endişesi yoktu.'' ifadelerini kullandı.

Enes Kılıç Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç
YORUMLAR 134
  • Hans 4 ay önce Şikayet Et
    Miyauuuuu
    Cevapla
  • Byby Keemaallll 4 ay önce Şikayet Et
    Günaydın.
    Cevapla
  • Selim 4 ay önce Şikayet Et
    İngiliz basını Telegraph : (Erdoğan'ın yeniden seçilmesiyle) Avrupa rahat bir nefes aldı Haber içeriğinde Erdoğan'ın para karşılığında sığınmacıları Türkiye'de tutmasının Avrupa'yı ne kadar rahatlattığı anlatılmış. AB foncularının neden Kılıçdaroğlu’nun aday olması için gece gündüz algı çalışması yaptığını anladınız mı şimdi ?
    Cevapla
  • Mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    ha şöyle. bi hizaya gelin ..bıktık şu madur edebiyatınızdan
    Cevapla
  • Aydın 4 ay önce Şikayet Et
    Uyyy! Ben senin o ağzını yerim, doğru söyleyince pek tatlı oluyorsun!
    Cevapla
  • Yozgatlı 4 ay önce Şikayet Et
    :)))))))))))))))))))))) hadi git bir yemeye çalış yedirecek mi görelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Asgari ücret 2024 zammı için iki ayrı hesap! 15 bin TL mi olacak 17 bin TL mi?
Uzman isim canlı yayında yanıtladı! 'Karabağ'ın rövanşını almak istiyorlar'