CHP'nin ittifak ortağı Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan'a ihanet suçlaması

CHP listelerinden seçime giren, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan eden Temel Karamollaoğlu, seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyen Fatih Erbakan'ı ihanetle suçladı.

CHP'nin ittifak ortağı Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan'a ihanet suçlaması
CHP'nin ittifak ortağı Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan'a ihanet suçlaması
GİRİŞ 31.05.2023 15:10 GÜNCELLEME 31.05.2023 15:10
Bu Habere 266 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 28 Mayıs seçimlerinde alınan yenilgiden sonra ilk kez kameralar karşısına geçti.

CHP listelerinden seçime giren ve muhalefet tarafından DEVA ve Gelecek'le birlikte eleştirilerin odağında olan Saadet Partisi'nin oy kaybıyla ilgili soruyu yanıtlamaktan kaçınan Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı hedef aldı. 
Temel Karamollaoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile "kalp işareti" yaparken.

Yerli üretime karşı çıkanlar 'şeftali' üretin demişlerdiYerli üretime karşı çıkanlar 'şeftali' üretin demişlerdi

"Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın Saadet Partisi Genel Başkanı olarak vefat ettiğini" hatırlatan Karamollaoğlu, "Onun arkasından maalesef çocukları, Erbakan Hocamızın bıraktığı emanete doğrudan doğruya ihanet ettiler. Kendilerinin birlikte olması için bir gayret gösterdik biz, ama birçok konular gündeme geldiği için babasına ihanet eden, AK Parti'ye gitti" dedi. 

Fatih Erbakan'ı eleştirmeye devam eden Karamollaoğlu, "Erbakan hocamızın söylemlerini ezberleyip ekranlarda dile getirmek, hocamızın  yolunda olmanın işareti değildir" ifadelerini kullandı. 

İşte Kılıçdaroğlu'nun oy için unuttuğu 'Erbakan'a zindan' imzasıİşte Kılıçdaroğlu'nun oy için unuttuğu 'Erbakan'a zindan' imzası

Hatırlanacağı üzere, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı olduğu, Saadet Partisi Genel Merkezi'nin önünde, Karamollaoğlu tarafından ilan edilmişti. 

28 Şubat'ın mağdurlarından olan Necmettin Erbakan'ın mirası olan bu partide, Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilan edilmesi ve daha sonra afişlerinin binaya asılması, Milli Görüş camiasında rahatsızlığa neden olmuştu. 

Saadet Partisi rayından çıktı! Kılıçdaroğlu'nu 'mücahit' ilan ettilerSaadet Partisi rayından çıktı! Kılıçdaroğlu'nu 'mücahit' ilan ettiler

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 266
  • Hadi Ordan 10 ay önce Şikayet Et
    Cevap vermeye degmeeezzz, meclisteki tavırlarınızı bekliyor millet.. çantada keklik görmüştün c.b yardımcılığını şimdi meclise de giremedin kıvranıp durursun...
    Cevapla
  • ASIL 10 ay önce Şikayet Et
    İslamiyet Tarih boyunca ne çektiyse Müslümanların içine sızmış Müslüman görünümlü fitnelerden çekmıştir.
    Cevapla
  • musa 10 ay önce Şikayet Et
    danışıklı dövüş
    Cevapla
  • mert 10 ay önce Şikayet Et
    bay bay kemal ile tam uyumlu tencere tabak gibiler
    Cevapla
  • reco 10 ay önce Şikayet Et
    bukadarda yüzsüz olunmaz be adam kendi yaptiklarina bi baksan senmi erbakanin davasina ihanet ettin fatih mi kazansaydi chp sabahlara kadar dansoz oynatip icki partileri duzenlenecekti sokaklarda muhtemelen icki akardi bumu erbakan hocanin yolu yaziklar olsun insan yasindan basindan utanir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu