CHP'den İmamoğlu'nun 'değişim' sözlerine cevap geldi

Seçimlerde ağır bir yenilgi alarak parti içerisinde tepkileri üzerine toplayan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ekrem İmamoğlu'nun 'Değişim gerekli' mesajı tartışma konusu olmuştu. CHP'den İmamoğlu'na cevap niteliğinde açıklama geldi.

CHP'den İmamoğlu'nun 'değişim' sözlerine cevap geldi
CHP'den İmamoğlu'nun 'değişim' sözlerine cevap geldi
GİRİŞ 31.05.2023 17:34 GÜNCELLEME 31.05.2023 17:34
Bu Habere 223 Yorum Yapılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık görevinden istifa etmesi yönündeki imalı açıklamalarının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan konuyla ilgili İmamoğluna cevap verdi.

'BİR DEĞİŞİM OLACAKSA...'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, "Sayın Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde en güçlü ve en önemli değişimi yapan liderlerin başında geliyor. Bundan sonra da partide bir değişim ve dönüşüm olacaksa, bu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na rağmen değil, onunla birlikte ve onun önderliğinde olacaktır" dedi.

 

 

İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

İmamoğlu seçimlerin ardından sosyal medya hesabından kısa bir video mesaj paylaştı.

İmamoğlu, kendilerine oy veren vatandaşlardan umutsuzluğa kapılmamalarını istedi.

Ne diyeceği merak ediliyordu: Değişim mesajı verdi
Bunun yanı sıra İmamoğlu'nun verdiği mesajdaki 'değişim' vurgusu dikkat çekti.

İmamoğlu, "Kimse endişe etmesin. Her şey yeniden başlıyor. Unutmayın değişmeyen tek şey değişimdir. Her sahada, her ortamda değişim. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Tıpkı 38 yaşındaki Mustafa Kemal Atatürk gibi. Tıpkı 21 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet gibi yapacağız. Bugün 29 Mayıs." dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 223
  • aferin 10 ay önce Şikayet Et
    Adamlar muhalefette kalmayı istediler ve başardılar, neden istifa etsin ki?
    Cevapla
  • Caner 10 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu kırmızı çizgimizdir:)
    Cevapla
  • Ankara 10 ay önce Şikayet Et
    Bu kişi hangi işten sorumlu pardon? Koskoca İstanbul hizmet bekliyorken sen sagda solda yabancı büyükelçiler ile buluşup kadeh tokusturmakla, tatil keyfiyle meşguldün. Senin kalitenin kaç pul ettiğini tüm Türkiye biliyor.
    Cevapla
  • Hamdi 10 ay önce Şikayet Et
    Boş laf sökmez Türkiyeye icraat lazım seçildin seni de gördük nasıl çalışmadığını
    Cevapla
  • Fahri Özcan 10 ay önce Şikayet Et
    Sizin tek bir görevimiz var seçim kazanıp ülkeyi emperyalistlere teslim etmekti ama hamdolsun Allah'ın yardımıyla millet buna izin vermedi sizi ne kadar samimiyetsiz olduğunz bir kere daha ortaya çıktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı