Masadan kaçan kaçana! Karamollaoğlu: İttifak uzun bile sürdü!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6'lı masayla ilgili yaptığı açıklamada "Millet İttifakı'nın sürekli olması gibi bir konu olmaz. Millet İttifakı bu sefer uzun sürdü." ifadelerini kullandı.

Masadan kaçan kaçana! Karamollaoğlu: İttifak uzun bile sürdü!
Masadan kaçan kaçana! Karamollaoğlu: İttifak uzun bile sürdü!
GİRİŞ 02.06.2023 11:22 GÜNCELLEME 02.06.2023 11:22
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'e yaptığı açıklamada, 6'lı masa ortaklığının bittiğini "Millet İttifakı'nın sürekli olması gibi bir konu olmaz. Millet İttifakı bu sefer uzun sürdü. Şundan dolayı uzun sürdü: Bizim esas derdimiz hükümet olmak değil, esas derdimiz sistemi değiştirmek. Tek kişinin yönetimiyle bu olmuyor sıkıntı doğuyor." sözleriyle ifade etti.

"ŞARTLAR NEREYE EVRİLİR BİLMİYORUZ"

Karamollaoğlu konuya ilişkin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hakikaten bu sistem işlemiyor, diktatörlüğe evriliyor. Onun için derdimiz oydu. Ama o değişikliği yapana kadar Türkiye'nin problemleriyle ilgilenmeden olmaz. Onun için de bir bakıma geçici bir hükümetin kurulması gerekirdi. Orada da cumhurbaşkanlığı yardımcılığı vs gündeme geldi. Şimdi şartlar bundan sonra nasıl değişir, nereye evrilir bilmiyoruz. Onu da inşallah önümüzdeki aylarda görüşerek bir noktaya geliriz."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • Tek 10 ay önce Şikayet Et
    Evet çok sürdü bir hafta demeden kavga çıktı seçim sonu zaten bir yıl yemek yeme sohbet ettiniz sanki bir yaptı bunlar kazansa ne olacak idi üç ay bile gitmeyecek idi o zaman halk sana söz baharı görecek idi
    Cevapla
  • MİSAFİR 10 ay önce Şikayet Et
    Rahatladınmı
    Cevapla
  • İşte Hislerim 10 ay önce Şikayet Et
    Bu şahıs bu partinin başına geldiğinden beri bende sürekli olarak bir şeylerin doğru gitmediği hissi hakim. İçim bir türlü bu şahsa ısınmadı. İcraatlarına ve kimlerle beraber olduğuna bakınca da haklı olduğumu görüyorum. Milletvekilliği elde etmek uğruna ülkemi bölmek isteyenlere sessiz kaldı. Reise beslediği aşırı kinin bir kısmını bile hdpekaka ya göstermedi. Yolunu kaybetmiş bir tayfa
    Cevapla
  • DOBRA 10 ay önce Şikayet Et
    temel dede siyasi olarak bittin kabul et, git torun sev, boşver bu işleri
    Cevapla
  • Mehmet Uzun 10 ay önce Şikayet Et
    Hâlâ halkın oyunu alarak %85-88 katılımlı bir seçimle iktidara gelen bir adama diktatör diyebiliyorlar. Bunların beyni gerçekten ilginç çalışıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi