Kabaktepe 'İstanbul'u yeniden kazanacağız' deyip talimatı verdi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, tamamlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinin ardından 2024'te yapılacak yerel seçimler için teşkilatlara şimdiden çalışmalara başlama talimatı verdi.

Kabaktepe 'İstanbul'u yeniden kazanacağız' deyip talimatı verdi!
Kabaktepe 'İstanbul'u yeniden kazanacağız' deyip talimatı verdi!
GİRİŞ 02.06.2023 12:53 GÜNCELLEME 02.06.2023 12:53
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

14 Mayıs ve 28 Mayıs zaferlerini yerel seçim zaferiyle taçlandırmayı hedeflediklerini belirten Kabaktepe, "Tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul'u yeniden kazanacağız." dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul mesajı verdi. Tamamlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinin ardından rehavete kapılmadan 2024'te yapılacak yerel seçim için çalışmalara başlama talimatı verdi.

Kabaktepe, 14 Mayıs ve 28 Mayıs zaferlerini yerel seçimler zaferiyle taçlandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Sosyal medya hesaplarından AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmanın bir bölümünü paylaşan Kabaktepe, "Tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul'u yeniden kazanacağız." dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Ahmed levent 11 ay önce Şikayet Et
    Evet başkanım inşaallah kazanalım ama Ümraniye'de oturuyorum kentsel dönüşüme hız verirseniz daha kolay kazanırız inşaallah saygılar
    Cevapla
  • alaaddin 11 ay önce Şikayet Et
    Bu suriyeliler 10 senedir var kiralar böyle değildi suçlu ev sahipleri bunu anlayın örnek aldığınız avrupada kimse belediyenin koyduğu fiyatdan fazlaya kiraya veremez marketlerde belirlenen fiyatın dışına çıkamaz serbest piya denen soygun düzenin sona ermesi lazım minimum maksimum fiyat belirlenir ona göre satış yapılır
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Sayın başkanım genel seçimlerde olsun, cumhurbaşkanı seçimlerinde olsun pek iyi bir performans gösteremediniz maalesef umarım geri alırsınız ama çok zor görünüyor
    Cevapla
  • Haydın 11 ay önce Şikayet Et
    Sn Kabaktepe İstanbul önce Türkye'nin sonra 16 milyon nufusa sahip tüm İstanbul halkınındır .Nereden sizin oluyor.Babanın malıda değildir.
    Cevapla
  • Mustafa 11 ay önce Şikayet Et
    Gardaş istanbulun mulkiyetini alacaz demiyo sayın kabaktepe belediye başkanlığını kiytiriktan belediye başkanından alıp ak partili belediye başkanı secicez diyo aslanlar gibi
    Cevapla
  • oflu 11 ay önce Şikayet Et
    muhtarlık için OY kaydırma işlemini bitirmeden istanbulu alamayız. ikamet kaydırmayı çok acil yasaklayın!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paket netleşti! Boşanmada bekleme süresi değişiyor! Sosyal medyadan hakarete yeni ceza
40 bin lira yerine 2 bin lira kira! Devlete her gün zarar yazıyor