MHP'nin Meclis yönetimi belli oldu

Son dakika haberi: MHP'nin Meclis Başkanlık Divanı üyelikleri ile Meclis Grup Yönetimi belirlendi.

GİRİŞ 06.06.2023 18:56 GÜNCELLEME 07.06.2023 10:33
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

MHP'nin Meclis Başkanlık Divanı üyeleri ile TBMM Grup yönetimi belirlendi.

MHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Meclis Başkanvekilliğine İstanbul Milletvekili Celal Adan, TBMM İdare Amirliğine Gaziantep Milletvekili Sermet Atay; Grup Başkanvekilliğine ise Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül getirildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 11 ay önce Şikayet Et
    Önce Ülkem sonra Partim Diyen Türkmen Bey i MHP Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet Bahçeli Bey iyiki varsınız sağolunz var olunuz
    Cevapla
  • Mumsuz Ekrem 11 ay önce Şikayet Et
    Maaşallah, Tıkır Tıkır sistem işliyor. Lider, liyakat (diyorlar ya) demokrasi, bağlılık, vatan sevgisi icraatı(herkes vatanını sever belki ama zararda verebilir) sorumluluk ve bağlılık ülkü birlikteliği burada. CHP, MHP den hizmet içi eğitim alsın. Bunun için iki 20/25 vekilini, tercihen, Çeviköz ,Eren ,Öztrak, Özel, Böke gibiler MHP ye katılsın. Bahçeli onları eğitir. Sonra CHP düzelir.
    Cevapla
  • Osman Gunesen 11 ay önce Şikayet Et
    maşallah
    Cevapla
  • Tolga 11 ay önce Şikayet Et
    Devlet baba tam bir vatan sever nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CNN ve NYT o haberleri neden yayınladı?
6-8 Ekim olayları davasında tahliye kararlarına itiraz