Uğur Dündar destek mesajı paylaştı! Hain ilan edildi! Lince çok sert tepki

Gazeteci Uğur Dündar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e destek olunması gerektiği yönünde çağrı yaptı. Muhalifler tarafından lince uğrayan Dündar, yeni bir açıklama yapmak zorunda kaldı ve linç edenlere sert çıktı.

GİRİŞ 08.06.2023 20:45 GÜNCELLEME 09.06.2023 11:14
Bu Habere 244 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yeni kabineyi açıkladı ve bu atamalardan şüphesiz ki en çok dikkat çekeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek oldu.

UĞUR DÜNDAR'DAN MEHMET ŞİMŞEK'E DESTEK

Mehmet Şimşek, ilk açıklamalarında yüksek enflosyanla mücadele ve ekonomide rasyonel bir politikaya dönüş mesajı vermişti. Mehmet Şimşek'e gazeteci Uğur Dündar'dan da destek geldi.



DÜNDAR: MEHMET ŞİMŞEK'E SAHİP ÇIKALIM

Uğur Dündar Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e destek çıktı ve şunları söyledi:

"Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekibine hepimiz yardım etmeliyiz. Siyasi görüşlerimizi bir yana bırakıp sorunu çözmeye odaklanmalıyız. Zira bu ülke hepimizin. Kriz derin, durum vahim. O kadar ki başarısızlık ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum.

TEPKİ GÖSTERENLERE ÇOK SERT ÇIKTI!

Uğur Dündar, Şimşek için yaptığu destek paylaşımından sonra kendisine karşı tepki gösteren ve hakaret edenlere karşı ateş püskürdü.

Dündar yeni bir tweet daha atarak şunları söyledi:

'ASIL BEKA SORUNU İŞTE BU'


"Öylesine derin bir kutuplaşma ve ayrışma yaşıyoruz ki karşı taraftan biri, ülke yararına bir şey yapsa bile ona mutlaka 'kara' dememiz gerekiyor. 'Ak' diyen linç yiyor. Oysa hepimiz aynı gemideyiz. Akıbetimiz ortak. Asıl beka sorunu işte bu!..”

Bir paylaşım daha yapan dündar, ''Mehmet Şimşek ekonomide yapılan büyük yanlışları düzeltmeye uğraşıyor, durum çok vahim, destek olmalıyız" dediğim için bu iktidar döneminde ağır faturalar ödemiş, son seçimde iktidarın değişmesi için uğraşmış, hala yargılanan ben, o dakika AK Partili ilan edildim!" ifadelerine yer verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 244
  • Yaşar 10 ay önce Şikayet Et
    Hasta zihniyet Allahım inşallah birgün bize bunları yok etme imkanı verir
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Yahu öyle demeyin. Uğur Dündar burada haklı. Haklı olduğu bir şeyden dolayı linç ediliyor. Kim mazlum ise yanında zalim ise karşısında durmalıyız.
    Cevapla
  • Dadaş 10 ay önce Şikayet Et
    Daha beter olsun hainin önde gideni
    Cevapla
  • Deli Yürek 10 ay önce Şikayet Et
    Bu beke sorununu sizin gibi zihniyete sahip insanlar yaratıp büyüttü uğur bey.İnsanlara kendinizi aydın,ileri görüşlü,çağdaş,Atatürkçü,bu vatanın tek sahibi gibi diye gösterip,karşı görüşteki insanları ise gerici,yobaz,şeriatı kötüleyerek,dinini yaşayan ınsanları türban takanları terörist göstererek,zehrinizi akıtıp her türlü,iftara,hakaretler ederek düşmanlaştırdınız.Zorunuzamı GİTTİ?
    Cevapla
  • cahil 10 ay önce Şikayet Et
    kendi beslediği beynini yıkadığı trol askerleri şimdi Dündar'a saldırmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı