Uğur Dündar'dan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak sözler: 'Erdoğan'a şapka çıkarıyorum!'

CHP’nin fonlu medyasının müzmin isimlerinden Uğur Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhalefete karşı başarısı karşısında şapka çıkardığını söyledi.

Uğur Dündar'dan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak sözler: 'Erdoğan'a şapka çıkarıyorum!'
Uğur Dündar'dan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak sözler: 'Erdoğan'a şapka çıkarıyorum!'
GİRİŞ 19.07.2023 20:06 GÜNCELLEME 19.07.2023 20:07
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinden zaferle çıkarak üst üste 17’inci seçim başarısını elde eden Başkan Erdoğan’ın gücü muhalefet cephesinde de kabul ediliyor.

Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısına yönelik sürpriz bir çıkışta bulundu. Geçtiğimiz hafta Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekibine yardım etmeleri gerektiğini söyleyen Uğur Dündar, şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şapka çıkardığını belirtti.

Uğur Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, seçim sürecinden günümüze muhalefetin durumuna da dikkat çekti.

Dündar, şu ifadeleri kullandı:

Tayyip Beyi hep eleştirdim eleştireceğim de...

Ama şu muhalefeti seçimden bu yana un ufak edişine şapka çıkarıyorum!..

KABİNEYE DE DESTEK VERDİ

Uğur Dündar, 7 Haziran’da ise Cumhurbaşkanlığı Kabinesine yönelik destek açıklaması yapmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e yardım etmeleri gerektiğini söyleyen Dündar, Şimşek’in başarılı olması gerektiğini söylemişti.

Dündar, şunları kaydetmişti:

“Hazine ve Maliye Bak.Mehmet Şimşek ve ekibine hepimiz yardım etmeliyiz.Siyasi görüşlerimizi bir yana bırakıp sorunu çözmeye odaklanmalıyız.Zira bu ülke hepimizin. Kriz derin,durum vahim.O kadar ki başarısızlık ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Unutmayalım; başka Türkiye yok!”

Dündar, gelen eleştiriler karşısında yaptığı ikinci paylaşımda ise, "Öylesine derin bir kutuplaşma ve ayrışma yaşıyoruz ki karşı taraftan biri, ülke yararına bir şey yapsa bile ona mutlaka 'kara' dememiz gerekiyor. 'Ak' diyen linç yiyor. Oysa hepimiz aynı gemideyiz. Akıbetimiz ortak. Asıl beka sorunu işte bu!.." demişti.

Uğur Dündar destek mesajı paylaştı! Hain ilan edildi! Lince çok sert tepkiUğur Dündar destek mesajı paylaştı! Hain ilan edildi! Lince çok sert tepki

CAMİ AVLUSUNA BIRAKILAN ÇOCUK GİBİ...

Uğur Dündar, seçimden sonra Sözcü TV’ye konuk olarak mağlubiyeti değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na partizanca yönelttiği soruyla gündeme gelmişti. Dündar, Kılıçdaroğlu’na, “12 gün boyunca size gönülden destek veren, kazanacağınızı ümit ederek tüm çabalarını sergileyen yurttaşlarımızı, seçmenleri, bir iki meslektaşımızla kısa görüşme dışında adeta cami avlusuna terkedilmiş kimsesiz çocuklar gibi bizi yalnız bıraktınız. Niçin bunu yaptınız?” diye sormuştu.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 84
  • mersinli 9 ay önce Şikayet Et
    İNANMIYORUz
    Cevapla
  • BAYBURTSEVDALISI 9 ay önce Şikayet Et
    Nihayet gerçeği gördün uğurdündar
    Cevapla
  • METOS MEHMET 9 ay önce Şikayet Et
    Dündar Erdoğanı İBB Başkanlığından beri 27 yıldır eleştiriyorsun, şimdi pes etmiş gibi güzellemeler metiye ile şapka çıkarmalar bu geçici değişimi biz anlıyoruz, ha şurasını sevdim ''doğruya doğru diyebilmeliyiz'' sözünde samimi olduğunuza inanabilsek, kuşku ile bakıyoruz. inşaallah bu bir milat olur da devamı gelir.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bükemediğin eli öpmekten daha adil bir şey olamaz
    Cevapla
  • memet 9 ay önce Şikayet Et
    Sol devamlı böyleydi kimi kandırıyorsun.Askeri ve sivil darbeler ve diğer ayak oyunlarını dikkata almasanız chp bi 0 yada iki sıfırdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı