İYİ Partili Kavuncu: Yerel seçimlere tek başımıza girmeliyiz

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Kavuncu, yerel seçimlere ittifakla değil, parti olarak girmeleri gerektiğini söyledi. Kavuncu, "Ama o gün geldiğinde ittifak seçenekleri partimizin ilgili kurumlarında konuşulur" dedi.

İYİ Partili Kavuncu: Yerel seçimlere tek başımıza girmeliyiz
İYİ Partili Kavuncu: Yerel seçimlere tek başımıza girmeliyiz
GİRİŞ 09.06.2023 10:37 GÜNCELLEME 09.06.2023 10:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, partisinin yaklaşan yerel seçimlere parti olarak girmesi gerektiğini ifade etti.

Parti olarak İstanbul'u almaya talip olduklarını söyleyen Kavuncu, Gazete Duvar'a yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: 

"(Yerel seçimlere) Tek başımıza girecek gibi hazırlık yapmamız gerekiyor. Biz İstanbul'u almaya talibiz. Ankara’yı, Adana’yı, Antalya’yı, Bursa’yı da. Artık beşinci yılımız bitti. İYİ Parti olarak biz bütün il ve ilçelerde iddialı bir şekilde yerel seçimlere gitmek istiyoruz. Ama o gün geldiğinde ittifak seçenekleri partimizin ilgili kurumlarında konuşulur."

Kavuncu, "Sizce parti olarak mı yoksa bir ittifak çatısı altında mı girilmeli seçim yarışına, kişisel görüşünüz nedir?" sorusuna ise şu cevabı verdi: 

"Partinin o gücünün, potansiyelinin ve mücadele azminin olduğunu görüyorum. O mücadele azmi muhakkak başarıyı getirir. Ve net bir şekilde yerel seçimlerde partimizin kendisini İYİ Parti olarak ifade etmesi gerektiğini düşünüyorum. Beş yıldır bir mücadele verdik. Buğra Kavuncu olarak söylüyorum; önümüzdeki süreçte İYİ Parti, sonuçları ne olursa olsun dimdik ayakta, coşkulu bir şekilde kendi yerel yönetim anlayışını milletin önüne koymalıdır."

KAYNAK: GAZETE DUVAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hmz 10 ay önce Şikayet Et
    Bu demek oluyor ki: tek başımıza girmemiz imkansız, İstanbul'da Ankara'da bir sürü ihale aldık, adamlarımızı yerleştirdik, biz zaten ülke idare etmek için değil, gelir elde etmek için siyaset yapıyoruz, riske girmeye değmez.
    Cevapla
  • Melda 10 ay önce Şikayet Et
    Bence de. Veee boyunun ölçüsünü alıp sahneden çekilmeli. Zaten talip oldukları yüzde 20'yi almaları için gereken tüm kurucular istifa etti/ ettirildi.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 10 ay önce Şikayet Et
    İşteee beklenen Liderrrrrrrrrr, TOMBALAAAAAAAA....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?
Emekli ve memurun Temmuz beklentisi! İşte polis, öğretmen maaşları...