İYİ Parti'nin kurucularından Ahat Andican ve Emine Küçükali istifa etti!

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali ve Eski Devlet Bakanı ve İYİ Parti kurucusu Prof. Dr. Ahat Andican partiden istifa etti.

GİRİŞ 12.06.2023 16:08 GÜNCELLEME 12.06.2023 17:39
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

Seçimlerin ardından İYİ Parti'de yaşanan hareketlilik devam ediyor. Son olarak İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray'ın ardından; İYİ Parti'nin kurucularından ve İstanbul Milletvekili Ahat Andican da partisinden istifa ettiğini açıkladı. İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali de bugün istifa eden bir diğer İYİ Partili isim oldu.

ANDİCAN'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

İstifasını kişisel sosyal medya hesabından duyuran Andican, "Ne yazık ki bugün geldiğimiz noktada İYİ Parti Yönetimi ile siyasal ve yapısal açıdan uyumlu bir çalışma yürütme imkanı kalmamış durumdadır" dedi.

Son dakika... Aytun Çıray İYİ Parti'den istifa ettiSon dakika... Aytun Çıray İYİ Parti'den istifa etti

"PARTİSİZ MUHALEFET' SAFLARINA KATILMIŞ BULUNUYORUM"

Andican, "'Partisiz muhalefet' saflarına katılmış bulunuyorum. Bugünden sonra sade bir vatandaş olarak bulabildiğim her mecrada yukarıda tanımladığım zihniyete karşı mücadeleyi sürdüreceğim" ifadelerini kullandı.

EMİNE KÜÇÜKALİ DE İSTİFA ETTİ

Emine Küçükali de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gördüğüm lüzüm üzerine İyi Parti'deki Kurucular Kurulu Üyeliği, Genel İdare Kurulu Üyeliği ve Parti Üyeliğinden istifa ediyorum. Büyük Türk Milleti'ne saygılarımla arz ederim" dedi.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 155
  • Kartal 10 ay önce Şikayet Et
    Ahat Hocam! Senin gibi değerli, vatansever ve donanımlı biri, Meral Akşener gibi yetenekleri sınırlı birine ve sonrasında CHP-HDP-İP ittifakına nasıl tahammül eder, anlamış değilim. Geç kaldın saygıdeğer hocam.
    Cevapla
  • yolcu 10 ay önce Şikayet Et
    sirke küpünden sirke sızar asla bal sızmaz.
    Cevapla
  • Cahit 10 ay önce Şikayet Et
    Siz çakma milliyetçilersiniz, chapehdpkk ile ittifak yaptınız ve yurt dışından yönetiliyorsunuz ve projesiniz. Seçim bittikten sonra istifa etmeniz hatanızı ortadan kaldırmaz. Yazık size milliyetçi olarak anılan bir parti kurup, teröristlere kendi devletlerini kurabilmesi için güvence, umut haline getirdiniz.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    MERAL AKŞENER DEĞİŞMEDEN YAPILAN KURULTAYIN BİR ANLAMI OLMAYACAK VE TOPLUMU tatmin etmeyecektir YANİ Meral Akşenerin seçildiği bir kurultayın hiç bir anlamı olmayacaktır kurultay olmuş olmamış halk buna bakmayacak önemli olanın kurultayın sonuçları olacaktır Meral Akşenerin koltuğunda kaldığı bir kurultayın anlamsız olacağı kesindir!!!
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    baktılar parti iyipkk olma yönünde bunlar da istifa ediyorlar diye düşünüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuveyt Emiri Sabah, Meclis'i feshetti... 'Ülkeyi kurtarmak için zor bir karardı'
İsrail'in 2035 Gazze planı