Yavuz Ağıralioğlu'ndan yeni parti sinyali

İYİ Parti'den istifa etmesi ve yaptığı açıklamalarla gündem olan Yavuz Ağıralioğlu, yeni parti kuracağına dair sinyaller verdi.

Yavuz Ağıralioğlu'ndan yeni parti sinyali
Yavuz Ağıralioğlu'ndan yeni parti sinyali
GİRİŞ 10.06.2023 09:00 GÜNCELLEME 10.06.2023 09:00
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

14 Mayıs seçimlerinden 1.5 ay önce İYİ Parti'den istifa eden 27. Dönem İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "Yeni nesil tertemiz bir siyasal dil alanı var. Bunun için gerekirse parti kuracağız" ifadelerini kullanmasıyla yeniden gündeme geldi.

Parti kurma hazırlıklarına ilişkin Cumhuriyet gazetesinden Merve Kılıç'a konuşan Ağıralioğlu, "Önümüzdeki dönem Türk milleti, bütün meselelere yetebilecek bir kadroyu görmek isterse biz o görülmek istenen iradenin önünü arkasını bekleyeceğiz" dedi.

"MİLLET ERDOĞAN'A SON KEZ MEMLEKETİ TESLİM ETTİ"

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin "mecburiyet seçimleri" olduğunu belirten Ağıralioğlu, "Herkese son kez avans verildi. Tayyip Bey'e de son kez memleket teslim edildi, muhalefete de bu kadroyla son kez oy verildi. Muhalefet, bu kadar derde rağmen milletin 'Memleketi düzeltin' diyerek oy verebildiği taraf olamadı. İktidar ise bu kadar çözemediği ve hatta sebep olduğu probleme rağmen sorunları düzeltme fırsatını yeniden yakalayabildi" ifadelerini kullandı.

"GENÇLİK İNİSİYATİF ALACAK"

Milletin parti kavgasından ve lider sevdasından bunaldığını belirten Ağıralioğlu, "Eski nesil siyaset bitti. Türkiye'de bizi kim kurtarsın hissiyatının değişmesi gerekiyor. Çok lezzetli bir siyasi iklim oluşturabileceğimize inanıyorum. Dersimizi iyi çalıştık. Neyin yanlış olduğunu analiz ettik. Bu millet kavga etmekten yoruldu" dedi.

Kadrolarının hazır olduğunu ifade eden Ağıralioğlu, gençlerin de inisiyatif alabilecekleri bir alan açacaklarını belirtti.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 40
  • temel 10 ay önce Şikayet Et
    erdogan gelecek secim baskasini aday koyar o da kazanir ise super yetkili yardimci yapar sorun yine olmaz
    Cevapla
  • RAmazan 10 ay önce Şikayet Et
    Sen de tarihin tozlu raflarında kaybolmak istiyorsan kur partini, yerinde olsam hükümetin yanında olup bir göreve gelirdim.
    Cevapla
  • İFK 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'nin en büyük eksiği yapıcı ve milli bir muhalefet. AKP hükumeti sonrası için bir alternatif oluşum şart.
    Cevapla
  • hayri 10 ay önce Şikayet Et
    sana düşen görev parti kur iyi partiyi ikiye böl reisimizin yanında yer al yada o partiyi ele geçir reisimizle birleş
    Cevapla
  • ülkücü 10 ay önce Şikayet Et
    Parti kurmayın, iyi partideki ülkücüler, hepiniz geçin mhp ye, zaten devlet bahçeli yerine geçecek birini işaret edecek, sağda ne kadar güçlü birliktelik olursa, o kadar güçlü oluruz, bu ülkenin teminatı milliyetçiler , milli olanlardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit