CHP'li Yılmaz Özdil, seçim sonrası ilk kez konuşan Kılıçdaroğlu ile alay etti!

CHP yandaşı Yılmaz Özdil, ağır hezimete uğradığı seçimler sonrası ilk kez açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile alay etti. Özdil, yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu ile sert sözlerle alay etti.

GİRİŞ 10.06.2023 00:34 GÜNCELLEME 10.06.2023 10:01
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ağır hezimete uğradığı seçimler sonrası katıldığı canlı yayında ilk kez açıklama yaptı. CHP tabanı ve seçmeninden yükselen istifa seslerine rağmen kendisine yöneltilen sorulara yuvarlak cevaplar veren Kılıçdaroğlu'na CHP yandaşı Özdil'in alay konusu oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'na 'Guguk kuşu' diye hitap ederek tiye alan Özdil, "Guguk kuşunun pişkinliği hayranlık verici." dedi.

 

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 116
  • Fakirullah 9 ay önce Şikayet Et
    Acısı çıkıyo reise attığı iftiraların
    Cevapla
  • aga 9 ay önce Şikayet Et
    Abooo bu kavgada bile söylenmez.. çok yadırgadım...
    Cevapla
  • mehmet 9 ay önce Şikayet Et
    Yarabbi şükür durumları.
    Cevapla
  • Çeçen muhafız 9 ay önce Şikayet Et
    Bu tip sarhoşluk gelip geçici olmadığı için hep mest havasında dolaşmaktan öyle mutlu oluyorlar kardeş çok görmeyin bunların mutluluk anlayışı bu ne yapalım yani
    Cevapla
  • tepki 9 ay önce Şikayet Et
    komedi film dizi gerekmiyor arada bunlari kavgasina bakin tam komedi adam altina etmis kalkamiyor bunlar yakin da erken secim diyecek yine secim gunu bir kari var idi erken secim olsun diyen ayni kafa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama