CHP'li Atıcı'dan Babacan'a eleştiriler: Hoşumuza gitmeyen kişilerle yola çıktık

CHP'li Aytuğ Atıcı, seçim yenilgisinin faturasını CHP'nin ortağı partilere kesti, isim vermeden Babacan'ı eleştirdi. Atıcı ayrıca, "Hoşumuza gitmeyen kişilerle yola çıktık" itirafında bulundu.

GİRİŞ 11.06.2023 16:33 GÜNCELLEME 11.06.2023 16:40
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Daha önce "Oylar çalınmadı, biz yenildik" çıkışıyla gündeme gelen CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı, seçim yenilgisinin sorumlusu olarak altılı masadaki diğer partileri gösterdi, isim vermeden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı eleştirdi. 

Sözcü TV'de konuşan Atıcı, "Bizim 'yüce divana göndereceğiz dediğimiz insanları listelerimizden aday göstermemiz seçmenimizi ürküttü, kızdırdı bir kısmı sandığa gitmedi" ifadelerini kullandı. 

CHP'li Aytuğ Atıcı açık açık söyledi: Oylar çalınmadı, biz yenildik!CHP'li Aytuğ Atıcı açık açık söyledi: Oylar çalınmadı, biz yenildik!

Atıcı ayrıca, küçük partilere bu kadar milletvekili verilmesinin tabanı yorduğunu kaydetti. 

"Hoşumuza gitmeyen kişilerle yola çıktık" sözleri dikkati çeken Atıcı, şunları söyledi: 

"CHP'nin altı okuyla taban tabana zıt kişileri si listelerinizde gösterirseniz bizim tabanımızın mecali kalmaz. Yerel seçimde de yine milletvekillerimizi belirlediğimiz gibi belediye başkanlarını belirlersek yine kaybedeceğiz. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar bekleyemeyiz. Biz aptal değiliz. Yeter artık tokat yiye yiye."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Rabbim sizi daha beter etsin inşaallah 80 yıl boyunca bu millete yaptığınız zulmü unutmadık
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    seçimden önce neden konuşmuyorsunuz, seçim bitti kaybettiniz,şimdi konuşmak olmaz.
    Cevapla
  • Adnan 10 ay önce Şikayet Et
    Ya çok komiksiniz bunları sizin partinize uzaylılarmi tavsiye etti:)
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 10 ay önce Şikayet Et
    PKK ile yola ciktiginizi niye söylemiyorsun
    Cevapla
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Chp de hizip çekişme bitmez . Hezimetin üstüne gülerek oturamaz bay kemal . Chp de zihniyet değişmeden hiçbirşey değişmez . O zihniyette değişmez . İşte yüzde yirmi beşlerde oyalanır giderler .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina