İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde ‘bavul’ gerginliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin haziran ayı olağan meclis oturumunda AK Partili ve Cumhuriyet Halk Partili (CHP) meclis üyeleri arasında ‘bavul’ gerginliği yaşandı.

GİRİŞ 12.06.2023 23:47 GÜNCELLEME 12.06.2023 23:47
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin haziran ayı olağan meclis oturumunda kürsüye bavulla çıkan ve bavulda yer alan malzemeleri çıkaran AK Partili Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, “Size hediye getirdik. Patates soğan defalarca hediye ettiniz, ben de bunları hediye ediyorum. Valizin içinde büyüteç var hala seçim sonucunu görmeyenler için. Hala ben görmedim, duymadım, sonuçları hazmedemedim diyenler için soda var, hazımsızlığa iyi gelir” diye konuştu.

Demircilioğlu’nun bu sözlerinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu zabıtalardan valizi dışarı çıkarmalarını istedi. Zabıtaların valizi dışarı çıkarmasına engel olan AK Partili meclis üyeleri ve CHP'li meclis üyeleri arasında gerginlik yaşandı. Bu sırada CHP'li bir meclis üyesi dengesini kaybederek yere düştü. Diğer meclis üyelerinin araya girmesiyle gerginlik yatıştırıldı ve kalan bölümde meclis oturumuna devam edildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • FİKRİİİİ 10 ay önce Şikayet Et
    Bence adamlar şişeye kızdı
    Cevapla
  • Harun 10 ay önce Şikayet Et
    (C)ahil( H)alk (P)artisi kendine yararsa demokrasi-yaramaz ise diktatör yaftasını yapıştırıp geçiyor, yalan haberlere ciddi hapis cezası gelmeden bu iş düzelmez
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    chp lilerin tasmasını takın sokaktan geçenleri ısırmaya başladılar
    Cevapla
  • hiç 10 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel etmiş...
    Cevapla
  • Bamsı 10 ay önce Şikayet Et
    sodayı bol getirselerdi. en çok o ihtiyaç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada