Aytun Çıray'dan, şehit ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan'a 'kaliteli' cevap!

İYİ Parti’den istifa eden Aytun Çıray, istifasının ardından kendisine "İnsanların vedaları da kaliteli olmalı” diyen ve 2 yıl önce Bingöl'de şehit ağabeyinin kız kardeşine ağır küfür eden Lütfü Türkkan'a çok sert cevap verdi.

Aytun Çıray'dan, şehit ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan'a 'kaliteli' cevap!
Aytun Çıray'dan, şehit ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan'a 'kaliteli' cevap!
GİRİŞ 14.06.2023 23:12 GÜNCELLEME 15.06.2023 04:45
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Seçim hezimeti sonrası muhalefet kanadından art arda istifa açıklamaları gelmeye devam ederken geçtiğimiz günlerde bir istifa haberi de İYİ Partili Aytun Çıray'dan gelmişti.

'AKŞENER'İN MASADAN KALKMASI SEÇİM SÜRECİNE ZARAR VERDİ'

Çıray, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masadan kalkmasının seçim sürecine ve demokrasiye zarar verdiğini söyleyerek, "Türk toplumunda ortaya çıkan şok dalgası, İYİ Parti Genel Başkanı’na karşı bir öfke seline ve onunla arasında derin bir güven bunalımına dönüştü." demişti.

TÜRKKAN ŞEHİT AĞABEYİNE AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜR ETMİŞTİ

Partisinden istifa eden Aytun Çıray'a, 2 yıl önce Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'in 'Bacının...' şeklinde ağır küfür eden ve vatandaşların yoğun tepkisiyle maruz kalmasına rağmen 28. Dönemde İYİ Parti'den Kocaeli Milletvekili seçilen Lütfü Türkkan, katıldığı bir canlı yayın programında Çıray'ın istifası ile ilgili olarak "İnsanların vedası da kaliteli olmalı" dedi.

'KALİTE BACINI... DİYE KÜFREDEN BİRİNİN SİYASETE ÇOKTAN VEDA ETMESİDİR'

Aytun Çıray ise, küfürbaz Türkkan'ın söz konusu açıklamasına yönelik sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yayımladı. Türkkan'a yönelik çok sert sözler kullanan Çıray şu ifadeleri kullandı:

Kamuoyu için:

Lütfü Bey, bu akşam Sözcü Televizyonu'nda beni kastederek insanların vedasının da kaliteli olması gerektiğini söylemiş. Kalite?! Kalite lideri kadın olan bir partide "Bacını.." diye kadına küfreden birinin, nedense temayülsüz 1. sıra kontenjandan aday olmayı kabul etmesini bırakın.. Siyasete çoktan veda etmesidir.

Diğer yandan "İYİ Parti iktidar olsaydı istifa etmezlerdi" diyor. İnsaf! Ayıp! Çıkar için siyaset yapsaydım CHP'yi bırakıp ne olacağı belirsiz bir partinin kuruluşuna.. Üstelik.. Sn. Akşener'in, "CHP'de sorunun yok. İstersen şimdi gelme. Kuralım, parti tutarsa gelirsin. Bak iktidar da seni hedef yapar" diyerek uyarmasına rağmen hiçbir pazarlık yapmadan katılır mıydım? Ayrıca 3 doktor vekilin seçilememesinden dolayı "grubumuzun yaş ortalaması çok gençleşti doktora ihtiyaç yok" da demiş.

'NEYSEKİ FETÖCÜ VEYA KÜFÜRBAZLIKTA REKORLARI EGALE EDEN ADAYLAR KALİTESİNDE DEĞİLİZ'

Ama yaş ortalaması 57,1'den sadece 55,1'e düştü. Üstelik yaş ironisi 2 doktordan yaşça büyük olanlara da ayıp olmuş. Neyse ki Fetöcü veya küfürbazlıkta tüm rekorları egale eden küfürbaz adaylar kalitesinde değiliz.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 112
  • ddd 9 ay önce Şikayet Et
    şehitlere hakaret küfre maruz kalan kardeşimiz onu yerine göndermiştir pkk kuyruklugu yapan çanakcılar nasılda konuşuyor lar utansınlar o kötü sözler aynen kendine geçerlidir o bozuntunun haline şahsına yazıklar olsun insanlıkdan nasibini alamamış olanlra zavallı yaratık
    Cevapla
  • Soner aktaş 10 ay önce Şikayet Et
    O küfürbaz kadar kalitesiz gereksiz biri daha yok bu ülkede
    Cevapla
  • ddaas 10 ay önce Şikayet Et
    cezaevine gireceğini biliyor ondan siyaseti bırakmıyor çünki kesin yatıcak
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Cevap güzel olmuş, bu adama hala nasıl oy verebiliyorlar hayret.
    Cevapla
  • ts klap 10 ay önce Şikayet Et
    Aytun doğru söylemiş iyi parti lütfü gibi kalitesi düşük ağzı bozuk adamları m.vekil i yaptığı sürece milletin teveccühünü kazan ması hayaldir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!