Cem Uzan: Aktif siyaseti bırakıyorum!

Firari Cem Uzan, "Aktif siyaseti bırakıyorum. Türkiye'nin önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığı vardır, Türkiye'nin birleşimesi gerekir ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olunması gerekir." açıklamasında bulundu.

Cem Uzan: Aktif siyaseti bırakıyorum!
Cem Uzan: Aktif siyaseti bırakıyorum!
GİRİŞ 16.06.2023 21:12 GÜNCELLEME 16.06.2023 21:19
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Fransa'da yaşayan Genç Parti Kurucu Genel Başkanı firari Cem Uzan, siyaseti bıraktığını açıkladı. 

Uzan, "Aktif siyaseti bırakıyorum. Türkiye'nin konuları gündeme geldiği zaman fikrimi öğrenmeyi isteyenlere her zaman destek olurum. Türkiye'nin önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığı vardır, Türkiye'nin birleşimesi gerekir ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olunması gerekir." açıklamasında bulundu.

"İŞ HAYATIMA GERİ DÖNÜYORUM" 

"Ben aktif siyaset şapkasını çıkardım." diyen Uzan, "Benim için sade bir vatandaş olarak fikrimi soranlara fikrimi söylerim. Genç Parti de kendi yolunda gidecektir. Oradaki arkadaşlar doğru gördükleri şekilde partiyi ilerletecektir. Ben iş hayatıma geri dönüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"CHP İKTİDAR OLAMAZ"

Ensonhaber'de açıklamalarda bulunan Cem Uzan, CHP'ye ilişkin ise şunları söyledi: 

"Muhalefeti destekleyen medya, sanki tek muhalefet CHP gibi gösteriyor. CHP tek muhalefet olarak gösterildiği sürece hiçbir şekilde iktidar olamaz. CHP en son 1979 senesinde iktidar oldu. Ondan sonra sosyal demokratlar 1991’de sayın Erdal İnönü’nün başkanlığında ortak koalisyon olarak iktidar oldular. Sonra da Bülent Ecevit’in liderliğinde 1999’da sosyal demokrat bir parti iktidar oldu. CHP 1979’dan beri iktidar değil ve olamaz da. Sayın Erdoğan doğru söylüyor, bu kafayla gittikleri sürece hiçbir şey yapamazlar. CHP'nin yanına AK Parti'den çıkma partileri alarak merkez sağdan oy alamazsınız."

"CHP, İSTANBUL VE ANKARA'YI DA KAYBEDECEK" 

"İmamoğlu da çok dikkat etsin." Uzan, "Pirince giderken bulgurdan olmak diye bir laf var bu ülkede. Şimdiden söyleyeyim İstanbul ve Ankara'yı da kaybedecek CHP. Hatta ve hatta adayın kişiliğine bağlı olarak mart ayında yapılacak seçime kadarki süreçte Erdoğan'ın sergileyeceği birleştirici bir tavrın olacağını var sayıyorum, bunun inandırıcılığı ne boyutta olursa İzmir bile CHP tarafından kaybedilebilir." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: ENSONHABER
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 63
  • murat 10 ay önce Şikayet Et
    kim bu... zamanında parti kurup memleketi parsel parsel alıp sonra yurt dışına kaçıp türkiye aleyhine dava açıp sonuç bekleyen bu zat ve benzerlerini Reis olmasaydı bugun türkiye denilen memleket sömürge altı memleketi haline gelecekti.. siyaseti bıkarkmışmış ...unutmadık o gunleri....
    Cevapla
  • nasri 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye çok şey kaybetti ;)
    Cevapla
  • Yasin 10 ay önce Şikayet Et
    pardon ne zaman aktifdinki sen ::))))
    Cevapla
  • Ben 10 ay önce Şikayet Et
    Aktif mi? Hahah. 'Dolara yüksek faiz, iymar bankası'
    Cevapla
  • arif kanat 10 ay önce Şikayet Et
    Aldığı hapın etkisi geçince, fabrika ayarlarına geri döner. Bozuk saat gibi doğruyu söylemiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi