FETÖ'den Abdüllatif Şener'e kaset iması! Birbirlerine düştüler

Türk siyasetini kaset operasyonlarıyla dizayn etmeye kalkışan FETÖ’nün yeni hedefi, CHP’den istifa eden Abdüllatif Şener oldu.

GİRİŞ 19.06.2023 14:21 GÜNCELLEME 19.06.2023 14:29
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Fetullahçı ihanet yapılanmasının aleyhindeki her gelişme karşısında kirli kumpaslara başvuran hain örgüt yine baş gösterdi. Son olarak Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine sebep olan kaset şantajında gündeme gelen FETÖ’nün karanlık adamları, CHP üzerinden sinsi mesajlar vermeye devam ediyor.

15 Temmuz darbe kalkışmasından bir gün önce “Yatakta basıp şafakta asacaklar” diyerek kanlı darbeyi ilan eden, başarısız olunca ABD’ye kaçan firari FETÖ’cü Tuncay Opçin, CHP’den istifa eden Abdüllatif Şener’e “kaset” imasında bulundu.

Abdüllatif Şener CHP'den istifa ettiğini duyurdu! Kime oy verdiğini açıkladıAbdüllatif Şener CHP'den istifa ettiğini duyurdu! Kime oy verdiğini açıkladı

Abdüllatif Şener’in “sırları” olduğunu ve kayda alındığını iddia eden Tuncay Opçin, Şener’in AK Parti’de bakanlık yaptığı dönemde gerçekleştirdiği karakter suikastini hatırlattı.

ŞENER’İ KAYDETMİŞLER

FETÖ firarisi Opçin, Twitter’daki sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kulandı:

“Abdüllatif Şener’in istifası pek çok kişiyi şaşırtmış. Konuyla ilgili Levent Ersöz ve Hasan Atilla Uğur konuşsunlar. Şener’in sırlarını bu ikisi kaydetmişti.”

FETÖ’cü Opçin, “Abdüllatif Şener, AKP kabinelerinde bir dönem Doğan Grubu’nu temsil ediyordu. Bir ara da Mehmet Emin Karamehmet ile çalıştı. O dönem Sırf bir iş için 500 bin dolar almıştı. Konuyu Aktüel’de yazmıştım. Şimdi şaşıranlara şaşırıyorum.” dedi.

_______________

ABD’DE SIĞINTI

FETÖ şebekesinin medya ve istihbarat yapılanmasında yer alan Tuncay Opçin, 15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından ABD’de görüntülenmişti.

Opçin, Eylül 2016’da ABD’nin Teksas eyaletinde, Houston yakınlarındaki Sugar Land kentinde kameralara yakalanmıştı.

İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, 2015 yılında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine Tuncay Opçin hakkında yakalama kararı çıkarmıştı. Balyoz davasına ilişkin İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın iddianamesinde Tuncay Opçin hakkında ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘devletin güvenliğine ilişkin belgeleri tahrip etme, amacı dışında kullanma, hile ile alma çalma’, ‘devletin güvenliğine ilişkin gizli belgeleri temin etme’, ‘devletin güvenliğine ve siyasal yararlarına ilişkin gizli kalması gereken bilgileri açıklama’, ‘silahlı terör örgütü kurma ve yönetme’ ve ‘terör örgütü propagandası yapma’ suçlarında 35 yıldan 75 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Vatan haini Tuncay Opçin ABD'de görüntülendiVatan haini Tuncay Opçin ABD'de görüntülendi

KALKIŞMAYI O DUYURDU

Tuncay Opçin, 14 Temmuz 2016 tarihinde “Yatakta basıp, şafakta asacaklar” mesajıyla kanlı darbeyi bir gün önceden ima etmişti.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 57
  • Ben 10 ay önce Şikayet Et
    Mit nasıl pkk yı bulup yok ediyorsa bunlarıda bulup yok etsin alçak hainleri
    Cevapla
  • Gökhan 10 ay önce Şikayet Et
    Yıllar geçse de hainlerin sonu hep aynı oluyor . Osmanlı döneminde şehzadeler kaçıp Bizansa sığınır orada düşmanla saf tutardı. Ama hepsinin sonu hüsran oldu . Chp Kirli bir kağıt parçası olarak buruşturup çöpe attı . Kaderine razı olup sussaydı sorun olmazdı ama konuştu ve insan içine çıkamaz hale geldi . Sokaktaki nasıl geziyor merak ediyorum .
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 10 ay önce Şikayet Et
    Fetö ye en büyük BALYOZ yeni anayasa idam gelecek içerdeki azılılar sıradan idam kesin çözüm
    Cevapla
  • Yolcu 10 ay önce Şikayet Et
    Şener en kısa zamanda U dönüşü yapat
    Cevapla
  • Alperen 10 ay önce Şikayet Et
    Sürüden ayrılanı kurt parçalar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler