Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı Eren Erdem, İmamoğlu'na aba altından sopa gösterdi!

Kılıçdaroğlu'nun Yardımcısı Eren Erdem, 'değişim' çağrısında bulunarak CHP Genel Başkanlığına oynayan Ekrem İmamoğlu'na 'Yukarıdan aşağı doğru değişim dikte edemezsiniz' diyerek çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 20.06.2023 20:59 GÜNCELLEME 20.06.2023 21:00
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Türkiye tarihi bir seçim sürecini geride bırakırken ana muhalefet partisinde koltuk savaşları hız kesmeden sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, seçim hezimetinin ardından Kılıçdaroğlu'na 'değişim' çağrısında bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çok sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı Eren Erdem, İmamoğlu'na aba altından sopa gösterdi!

'DEĞİŞİM AŞAĞIDAN YUKARIYA DOĞRU BAŞLAR'

Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı Erdem, seçim sonrasında Kılıçdaroğlu'na baş kaldıran İmamoğlu'na 'Değişim aşağıdan yukarıya doğru başlar' diyerek adeta aba altında sopa gösterdi. Erdem, "Siyasi partilerde değişim nasıl başlar, değişim aşağıdan yukarıya doğru başlar. Yani değişim toplamda tabanın öncülüğünde ve liderliğinde gerçekleşir." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı Eren Erdem, İmamoğlu'na aba altından sopa gösterdi!

'BİR DEĞİŞİM DİKTE EDEMEZSİNİZ'

Önümüzdeki günlerde değişimin gerçekleşeceğini belirten Erdem, "Siz yukarıdan aşağıya doğru 'efendim ben şöyle yapacağım deyip değişim dikte edemezsiniz. Değişim nasıl yapmanız gerekir. Çok basit esası itibariyle CHP gelenekleri bu konuda fevkalâde ciddi tecrübeye sahiptir. Önümüzdeki günlerde de gerçekleşecektir zaten. Türkiye'deki tüm il ve ilçe başkanlıklarınıza danışma kurullarını toplayın dersiniz. Bu partide eksik ve tamamlanması kanaatinde olduğunuz bütün düşüncelerinizi buralarda tartışın ve raporlar yoluyla genel merkeze aktarın dersiniz." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı Eren Erdem, İmamoğlu'na aba altından sopa gösterdi!

İMAMOĞLU'NDAN KILIÇDAROĞLU'NA 'DEĞİŞİM' İMASI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise bugün bir gazeteciye verdiği röportajda Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakması gerektiğini işaret etmişti. Değişim için "Neyi gerektiriyorsa onu, ne gerekiyorsa onu" kapsamalı diyen İmamoğlu, genel başkan değişim için ise "Gerekiyorsa o da dahil." açıklamasında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı Eren Erdem, İmamoğlu'na aba altından sopa gösterdi!

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 85
  • Mehmetx 10 ay önce Şikayet Et
    Aşağıdan yukarı başlıyorsa siz değişin, cumhurbaşkanını değiştirmeyin
    Cevapla
  • Kızılelma 10 ay önce Şikayet Et
    Aşağısı yukarısı diye bir şey yok.Değişim Her Taraftan başlayabilir.İşine geldiği gibi değişim yoktur.Değişım her zaman sancılı olur.Koltuk tatlıdır ya.
    Cevapla
  • Vatandaş. 10 ay önce Şikayet Et
    Ekrem Atatürk'ün soyundan geliyorum derse bu iş olur.
    Cevapla
  • Sedat Antalya 10 ay önce Şikayet Et
    K.k yine seçilecek, Chppk'artık bir,(mesep) partisi olmuştur, Velev ki k.k seçilmedi, yerine gelecek isim yine aynı görüşten olacaktır, Çünkü CHP seçmeni için en iyi lider, dine en çok karşı, dine en çok söven en iyi liderdir,
    Cevapla
  • hainler pişkin 10 ay önce Şikayet Et
    EREN ERDEM Türk-İRAN SAVAŞINDA iran için savaşırım diyen bir ahin. kılçtaroğlu PKKYPG için vatanalrını svunuyorlar tıutklu teröristler ve sülo kavala gibi azılı derin n terörisatler için ne suçları var pkk ya özerlik vereceğim diyor hakkaride. hain hainin yardımcııs olmuş. eko da atinaya bağımlı ingiliz elçisinden izinsiz balık yiyemiyor.. al birini vur ötekine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!