Türkiye Değişim Partisi CHP'ye katıldı!

Mustafa Sarıgül, genel başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Partisi'nin CHP ile birleştiğini duyurdu.

GİRİŞ 23.06.2023 12:21 GÜNCELLEME 23.06.2023 12:56
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi (TDP), Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TDP Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "Partimiz olağanüstü Kongresini yapmış CHP ile birleşmesinin yararlı olacağına karar vermiştir." dedi.

Sarıgül, "Bugün itibari ile aldığımız kararla TDP, CHP ile bütünleşmiştir." diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Mustafa Sarıgül

"KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDAYIZ"

CHP'de seçim sonrası başlayan değişim tartışmaları sürerken Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamıştı. Kılıçdaroğlu'nun yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Sarıgül, "CHP'yi derleyecek, toparlayacak yerel seçime hazırlayacak isim Kemal Kılıçdaroğludur." ifadelerini kullanmıştı.

Sarıgül, CHP listesinden girdiği 14 Mayıs'taki seçimlerde Erzincan milletvekili seçilmişti. TDP, 17 Aralık 2020 tarihinde CHP'den ayrılan Mustafa Sarıgül tarafından kurulmuştu. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 112
  • Gasap haydo 10 ay önce Şikayet Et
    Aklı sıra kasetçi kemal in koltuğunu kesiyor . ıslah evi bekçisi Musti
    Cevapla
  • zzzz68 10 ay önce Şikayet Et
    Istanbul chp belediye Adayi Sarigül kk imamoglunu sildi bu arada imamamoglunun siyasi hayati bitti
    Cevapla
  • Cahil Birisi 10 ay önce Şikayet Et
    "ÇARE SARIGÜL" Sloganı bitti. Musti kaybetti. Malum masaya otursaydı mutlaka 10 vekil kapardı. Güya uyanıklık yaptı. Ama gene yanlış ata oynuyor.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlara artık nikah düşmez, zırt pırt ayrılıp bir araya geliyorlar, çünkü bunlar ayrıldıktan sonra bir başkasıyla gelin güve olmadılar, bunlarda ahlak ar, edep kalmayık,, Gaziantep ❤️❤️❤️
    Cevapla
  • Muhtar 10 ay önce Şikayet Et
    cumhur ittifakı bileşenlerne dkunmada kendi aranızda dolaşın durun siz milletin umudu olmadınız hiçbir zaman aldığınız belediyeleri batırdınız diktatör dediğiniz resin nekadar demokrat bir lider olduğunu dünya gördü kiminde diktatör olduğunu gördü hadi size hayırlı işler .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü