AK Partili Kabaktepe'den İmamoğlu'na 'hizmet' tepkisi: Namus sözü vermenize rağmen...

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 2019'dan beri verdiği hizmet yerine; artan borçlar, şüpheli işe alımlar ile anılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle 'hizmet' tavsiyesinde bulundu.

AK Partili Kabaktepe'den İmamoğlu'na 'hizmet' tepkisi: Namus sözü vermenize rağmen...
AK Partili Kabaktepe'den İmamoğlu'na 'hizmet' tepkisi: Namus sözü vermenize rağmen...
GİRİŞ 23.06.2023 18:19 GÜNCELLEME 23.06.2023 18:19
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Türkiye tarihi bir seçim sürecini geride bırakırken gözünü 2024'te yapılacak olan Yerel Seçimlere çevirdi. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP'nin adayı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına seçilen ve 4 yıldır 'görevde olmasına' rağmen hizmet dışında her konuda gündeme gelen Ekrem İmamoğlu'na AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den tepki geldi.

AK Partili Kabaktepe'den İmamoğlu'na 'hizmet' tepkisi: Namus sözü vermenize rağmen...

Resmi sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu ve 'başkanlık' dönemine ilişkin açıklama yapan Kabaktepe, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim propagandaları sırasında İBB Başkanlığı yerine Kemal Kılıçdaroğlu ile il il gezerek propaganda ve mitinglere katılan İmamoğlu'na 'hizmet tavsiyesinde' bulundu.

'4 YILINI CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI İÇİN HARCAMIŞ, SON 8 AYINI DA  PARTİ GENEL BAŞKANLIĞI HEVESİ İÇİN HARCAYACAK'

İmamoğlu'nun algı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Sayın İmamoğlu kendinden menkul demokrasi şöleni yaparak, algı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  İmamoğlu için görünen o ki; görev süresinin 4 yılını cumhurbaşkanı adaylığı için harcamış olmakla yetinmeyecek, son sekiz ayını da parti genel başkanlık hevesi ve kavgası için harcayacak. Bir kere olsun İstanbul’u hayatının merkezine koymayan İBB başkanı, geçirdiği 4 yılda bir kere olsun İstanbul’a İstanbullular için hizmet etmedi. Başka makamlar, başka hevesler CHP’li İBB başkanını ne yazık ki İstanbul’dan koparmış." dedi.

AK Partili Kabaktepe'den İmamoğlu'na 'hizmet' tepkisi: Namus sözü vermenize rağmen...

'İSTANBUL KİŞİSEL İHTİRASLARA KONU OLACAK BİR ŞEHİR DEĞİLDİR'

İstanbul'un kişisel ihtiraslara konu olamayacağını vurgulayan Kabaktepe, "Oysa İstanbul; sizin kişisel ihtiraslarına katık olacak bir şehir değildir. İstanbul; sizin parti içi kavgalarınızda kullanabileceğiniz bir platform değildir.  İstanbul; sizin algı ve reklam çalışmalarınıza dolgu malzemesi olacak bir şehir değildir.  Sayın İmamoğlu; İBB bütçesini bir evin bütçesi gibi yönettiğinizi söylemişsiniz!  İstanbullular adına soruyoruz: Ev bütçenizde de gelirinizin çoğunu kendi reklamınıza ve tanıtımınıza mı ayırıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

AK Partili Kabaktepe'den İmamoğlu'na 'hizmet' tepkisi: Namus sözü vermenize rağmen...

'20 BİNE YAKIN İBB ÇALIŞANINI 'NAMUS' SÖZÜ VERMENİZE RAĞMEN İŞİNDEN ETTİNİZ'

Kabaktepe açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul’u Adil bir yönetim ile yönettiğinizi söylemişsiniz! İstanbullular adına soruyoruz: 20 bine yakın İBB çalışanını “namus” sözü vermenize rağmen siyasi görüşlerinden dolayı işinden ettiniz. Bu mu sizin adalet anlayışınız? Daha yeşil bir İstanbul için çalışıyoruz demişsiniz! Dünyanın en büyük yeşil alanlarından biri olacak Atatürk Havalimanı Millet Parkı’na karşı çıkarak mı daha yeşil İstanbul için çalışıyorsunuz? Yaratıcı bir yönetimle İstanbul için çalışıyoruz demişsiniz! İstanbul’un geleceği olan yatırımları ve projeleri durdurarak, metro tünellerini toprakla doldurarak mı yaratıcı çalışmalar yapıyorsunuz? Anlamakta zorlanmıyoruz, zira artık ciddiye almıyoruz.  İstanbullular her şeyin farkında, İstanbullular kimin eser ve hizmet siyaseti yaptığını, kimin merdiven siyaseti yaptığını görüyor.  Bu yüzden bütün İstanbul hep birlikte eser ve hizmet siyaseti için YENİDEN İSTANBUL diyor."

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 57
  • NURETTİN 10 ay önce Şikayet Et
    bu imamoğlu istanbul u bitirdi. oraya konuş, buraya konuş. işini yap diyecen ama , çok yetersiz ,beceriksiz. bir şey bildiğide yok. işçileri işten attı istanbul gibi yerde permeperişan etti. zaten niyeti çok bozuk, çünkü bizden biri değil.
    Cevapla
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Bu sahsın yüzüne bakarak bile namus sözü nedir ne işe yarar diye bir soran olsa cevap hazır o nedir yenirmi içilirmi cevabı gelir bunun gibiler yalana başladımı soğuk ter döker kağıt mendilde fayda etmez en iyi icraatı yalan söylemek
    Cevapla
  • Anadolu 10 ay önce Şikayet Et
    IBB'nin 4 yıllık mali işleri derinleme sine gözden gecirilmesi gerekir. Düzğün alış veriş yapılmışmı?
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Bunların namus kavramını ben anlayamadım
    Cevapla
  • Gül 10 ay önce Şikayet Et
    Namus ve söz bu iki ganimeti taşıyan çok az insan vardır ama namus sözü verip tutamayan çok insan vardır örnektede görüldüğü gibi sormak lazım her şey çok güzel oldumu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç adaylık için son kararını açıkladı!
Tesadüfen tespit edildi! Yaklaşık 6 ton: Askeri helikopterler taşıdı...