Muharrem İnce’nin sosyal medya soruşturması tamamlandı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medya platformunda çıkan iddialar üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde 5 sanığa 9’ar yıl hapsi istendi.

GİRİŞ 23.06.2023 23:46 GÜNCELLEME 24.06.2023 11:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medya platformunda çıkan iddialara yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca, Mehmet Galoğlu, Ozan Özgür Doğru, Salim Faruk Kızılırmak, Soner Hakkı Çoruh ve Yusuf Turan hazırlanan iddianamede şüpheli olarak yer aldı. Sanıklar hakkında, "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak" ve "özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçlarından haklarında 9’ar yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Sanıklardan Mehmet Galoğlu hakkında suçu zincirleme şekilde işlediği gerekçesiyle ceza artırımı istenirken iddianame Ankara 35. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Mehmet DOĞAN 10 ay önce Şikayet Et
    CHP'ye katıldığınız gün sizden daha iyi kimse olmaz !..
    Cevapla
  • Adaletin bu mu 10 ay önce Şikayet Et
    Dava tehdit ve ağır hakaret ile ülkede iç karışıklıtan açılacağına neden açılmış..Kişisel verileri bilmem neymişşş.Daha şimdiden ceza almayacakları belli oldu bu hain zorbaların.Bizde adalet ve hakimler zamazingosu ele alınmadıkça hiç bir suç hakkıyla karşılık bulmayacak.Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Guaidoglu 10 ay önce Şikayet Et
    Eminim 9 yil girmeyecekler. Hakimler ve savcilara saldirmadikca hicbirsey olmaz.
    Cevapla
  • Hakkı hoca 10 ay önce Şikayet Et
    Videolar gerçekmi ki kişisel verilerin gizliliğinden hüküm yiyorlar
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Kılıçtar başkanınız kurtarsın sizi. Tabiki önce kendi koltuğunu bir kurtarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş