Muharrem İnce’nin sosyal medya soruşturması tamamlandı
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medya platformunda çıkan iddialar üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde 5 sanığa 9’ar yıl hapsi istendi.
GİRİŞ 23.06.2023 23:46
GÜNCELLEME 24.06.2023 11:01
Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medya platformunda çıkan iddialara yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca, Mehmet Galoğlu, Ozan Özgür Doğru, Salim Faruk Kızılırmak, Soner Hakkı Çoruh ve Yusuf Turan hazırlanan iddianamede şüpheli olarak yer aldı. Sanıklar hakkında, "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak" ve "özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçlarından haklarında 9’ar yıla kadar hapis cezası talep edildi.
Sanıklardan Mehmet Galoğlu hakkında suçu zincirleme şekilde işlediği gerekçesiyle ceza artırımı istenirken iddianame Ankara 35. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
YORUMLAR 11
-
Mehmet DOĞAN 1 yıl önce Şikayet EtCHP'ye katıldığınız gün sizden daha iyi kimse olmaz !..Beğen Toplam 1 beğeni
-
Adaletin bu mu 1 yıl önce Şikayet EtDava tehdit ve ağır hakaret ile ülkede iç karışıklıtan açılacağına neden açılmış..Kişisel verileri bilmem neymişşş.Daha şimdiden ceza almayacakları belli oldu bu hain zorbaların.Bizde adalet ve hakimler zamazingosu ele alınmadıkça hiç bir suç hakkıyla karşılık bulmayacak.Yazıklar olsun.Beğen
-
Guaidoglu 1 yıl önce Şikayet EtEminim 9 yil girmeyecekler. Hakimler ve savcilara saldirmadikca hicbirsey olmaz.Beğen
-
Hakkı hoca 1 yıl önce Şikayet EtVideolar gerçekmi ki kişisel verilerin gizliliğinden hüküm yiyorlarBeğen Toplam 1 beğeni
-
Vatandaş 1 yıl önce Şikayet EtKılıçtar başkanınız kurtarsın sizi. Tabiki önce kendi koltuğunu bir kurtarsın.Beğen Toplam 2 beğeni