Ümit Özdağ'dan Ali Babacan'a tepki: Utanmazlık...

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, CHP listelerinden 15 milletvekilini TBMM'ye gönderen DEVA Partisi'nin Genel Başkanı Ali Babacan'a çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 26.06.2023 22:45 GÜNCELLEME 26.06.2023 22:49
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Deva Partisi'nin CHP listelerinden 15 milletvekilini TBMM'ye göndermesi sonrası Ali Babacan, "Kimseye borcumuz yok, seçimi helalinden kazanmış 15 vekilimiz var" çıkışında bulunmuştu.

Ali Babacan'ın çıkışına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ çok sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen Özdağ, Babacan'ın söz konusu paylaşımını alıntılayarak, "Bana utanmazlığın resmini yapabilir misin Abidin? Ne gerek var ağabey resme aşağıda fotoğrafı var." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    KARA DADAŞ : Bende gençliğimde Ülkücüydüm beyenmediyim tavırlarından dolayı ayrıldım. ülkücü ve vatan severlere bir baksana chp ve hdp yarışıyorlar yazıklar olsun milliyetçiliyide kirletiniz.
    Cevapla
  • Aff 10 ay önce Şikayet Et
    Babacan haklı. Adam KK ya senin cumhurbaşkanlığı adaylığın karşısında bana milletvekili vereceksin diye anlaşma yaptı. KK kazansaydı bu tartışma olmayacaktı. KK kazanamadı tartışma çıktı. Cumhurbaşkanlığını kazanacakmış gibi bol keseden dağıtan KK da suç. Milletimiz bunlara fırsat vermedi. Verse kaosa bakın siz. İnşallah bunların haline bakıp ders alacak beyinleri vardır oy verenlerde.
    Cevapla
  • HİKMET ALEVLİ 10 ay önce Şikayet Et
    yav he he ali , nah milletvekili çıkarırdınız.
    Cevapla
  • Muslim Brothers 10 ay önce Şikayet Et
    İyi Parti Cumhur İttifakına geçecek bu çok net görünüyor. Millet ittifakındaki milliyetçi parti boşluğunu Zafer Partisi ile Ümit Özdağ dolduracak.
    Cevapla
  • Cano 10 ay önce Şikayet Et
    Böyle bir kanıya nasıl vardın anlamıyorum.
    Cevapla
  • Muslim Brothers 10 ay önce Şikayet Et
    chp nin oyu aynı kemik oyu aldı % 25 deva partisinin oyu nerede? yok. o zaman o 15 vekilde helal değildir. girersin seçime kendi parti logonla barajı aşarsın o zaman o helaldir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu