İmamoğlu'nun hamlesi sonrası Öztrak'tan çarpıcı 'değişim' göndermesi!

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına ilişkin açıklama yapan Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İmamoğlu'nun manifesto hamlesinin MYK'da gündeme gelmediğini söyledi. Öztrak 'değişim' çağrılarına ilişkin de çarpıcı açıklamalar yaptı.

İmamoğlu'nun hamlesi sonrası Öztrak'tan çarpıcı 'değişim' göndermesi!
İmamoğlu'nun hamlesi sonrası Öztrak'tan çarpıcı 'değişim' göndermesi!
GİRİŞ 05.07.2023 20:18 GÜNCELLEME 05.07.2023 20:20
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

CHP'de, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan 'değişim kavgası' gün geçtikçe alevleniyor. Koltuğundan vazgeçmeyeceğini açık açık dile getiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin ardından parti tabanından yükselen 'istifa' çağrılarına kulak tıkamış ve "Buradayım be buradayım, Siz de buradasınız. Vallahi de billahi de sonuna kadar mücadele edeceğim." açıklamasında bulunmuştu.

İMAMOĞLU'NDAN DEĞİŞİM ÇIKIŞI

Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı cephe alan isimlerin başında gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise her fırsatta verdiği değişim mesajını 'iktidar için değişim' isimli internet sitesi ile bir ileri seviyeye taşıdı.

"CHP'DE DEĞİŞİM, TÜRKİYE'DE DEĞİŞİM"

Sosyal medya hesabından sitenin açıldığını duyuran İmamoğlu, "Değişime davet: CHP'de değişim, Türkiye'de değişim, iktidar için değişim sürecine katılımınızı, görüş ve önerilerinizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖZTRAK DEĞİŞİM KAVGALARININ GÖLEGESİNDE KONUŞTU

İmamoğlu'na genel başkanlık kapısını kapattığını daha önce belirten Kılıçdaroğlu cephesinden de 'mücadeleye devam' mesajları gelmeye devam ediyor. Partide kriz dolu günlerin gölgesinde CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı gerçekleştirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"EKSİKLERİMİZİ GİDEREREK YENİLENEREK AYAĞA KALKMAMIZ GEREKİYOR"

CHP'de seçim sonrası yaşanan değişim kavgalarını değerlendiren Faik Öztrak, 2023'te başlayan seçim sürecinin devam ettiğini belirterek, "Hatalarımızı düzelterek, eksiklerimizi gidererek yenilenerek ayağa kalkmamız gerekiyor. Bu mücadele vazgeçilecek bir mücadele değil. Birleşen gücümüz, önünde durulmaz bir çığ gibi büyümeli." diye konuştu.

"DEĞİŞİM MUTLAKA SÜRMELİ"

25 milyonu 30 milyon, 30 milyonu 35 milyon yapmak için çalışacaklarını ifade eden Öztrak, adalet yürüyüşüyle başlayan bu büyük değişimin mutlaka sürmesi gerektiğini kaydetti.

"AYRILARAK DEĞİL, BİRLEŞEREK YAPACAĞIZ"

Değişimin sadece bir gün değil, bir hayat boyu devam eden bir süreç olduğunu vurgulayan Öztrak, "İsimler değişir, kişiler değişir, önemli olan birleşen gücü tahkim etmek, zulmün karşısında hep birlikte durup mücadele etmektir. Biz ne yapacaksak ayrılarak değil, birleşerek yapacağız." dedi.

İMAMOĞLU'NUN ÇIKIŞI MYK'DA GÜNDEME GELDİ Mİ?

CHP Sözcüsü Öztrak, açıklamasının ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dün açıkladığı manifesto MYK'da gündeme geldi mi?" sorusuna Öztrak, "Hayır, gelmedi." yanıtını verdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 70
  • Sacit 9 ay önce Şikayet Et
    bay trak efendi, chpkkyı FETÖ ve pkk nın tasallutundan kurtarın sonrası kolay
    Cevapla
  • Misafir1 9 ay önce Şikayet Et
    Ekoyu takanmi var sanki.
    Cevapla
  • Omer 9 ay önce Şikayet Et
    Az kaldı senide degistiricez
    Cevapla
  • Aydin 9 ay önce Şikayet Et
    Bu chp de en cok kizdigim kis öztirak bu pisligin dedeside darbeciydi babasida kendiside bu duzenabzlar aylece kotuk hastaligi var bunlarda ölene kadar koltuga yapiyiyorlar bu yalancilar
    Cevapla
  • Songül 9 ay önce Şikayet Et
    Zulümü en iyi siz yaparsınız komiksiniz valla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!
1 Mayıs'ı provoke edeceklerdi: Yakalandılar!