Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan sevindiren haber

Afyonkarahisar'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, tedavisinin ardından taburcu edildi.

GİRİŞ 06.07.2023 23:28 GÜNCELLEME 06.07.2023 23:28
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Yenişehirlioğlu'nun hastanedeki tetkikleri sonucunda bel bölgesindeki ikinci omurga seviyesinde bir çökme kırığı ile boyun bölgesinde zorlanma ve buna bağlı ağrılarının olduğu tespit edildiği belirtildi.

Yenişehirlioğlu'nun, AFSÜ'de 28 gün boyunca mutlak yatak istirahati aldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"AFSÜ Rektör Yardımcısı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adem Aslan'ın başında bulunduğu ekibimiz tarafından tedavisi hastanemizde tamamlanan Yenişehirlioğlu, yürümeye başlamasının ardından hastanemizden taburcu edildi."

Açıklamada ifadesine yer verilen Aslan, Yenişehirlioğlu'nun, uygulanan tedaviler ile iyileşme sürecinin hızlanmasının yanı sıra son Tomografi ve MR çekimlerinde de olumlu bir tablo elde edilmesi ve omurga kırıklarında kullanılan omurga destek korsesi ile yürümeye başlamasının ardından taburcu olmasına karar verildiğini kaydetti.

Prof. Dr. Aslan, "Yaklaşık bir aydır hastanemizde misafir ettiğimiz Yenişehirlioğlu'nu genel durumunun iyi olması ve yürümeye başlamasının ardından bir süre daha evinde istirahat etmesini önererek, bugün itibariyle şifa ile taburcu ediyoruz." ifadesini kullandı.



İYİLEŞME SÜRECİNE GEÇMİŞİZ


Yenişehirlioğlu da sosyal medya hesabından durumuyla ilgili bir video paylaştı.

Trafik kazası nedeniyle AFSÜ'de bir ay boyunca tedavi gördüğünü aktaran Yenişehirlioğlu, şunları kaydetti:

"Allah'a şükrediyorum çünkü böylesine güzel bir hastanede çok değerli doktorlarımla, hemşirelerimizle ve uzmanlarımızla sağlıklı bir zamana ulaşmış olduk. Bugün ayağa kalkabildik. İlk yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Tomografilerimiz de çekildi. İyileşme sürecine geçmişiz. AFSÜ'nün rektöründen bütün değerli doktorlarına ve tüm çalışanlarına gönül dolusu teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun."

Ünal Özdemir (53) idaresindeki 06 CJU 017 plakalı otomobil, 9 Haziran'da Afyonkarahisar-Uşak kara yolu Karacaören Kavşağı'nda önüne çıkan büyükbaş hayvana çarpmış, araçta bulunan Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu (61) ve oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu (26) yaralanmıştı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Türk 9 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.. Allah şifa versin..
    Cevapla
  • Metin. K. 9 ay önce Şikayet Et
    Allah eş Şafii ismiyle acil şifalar versin inşallah
    Cevapla
  • Enes İzmir 9 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.Allah şifa versin,tez zamanda sağlığınıza kavuştursun
    Cevapla
  • ÖMER 9 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah şafi ismiyle sana şifa verin abi
    Cevapla
  • yavuz 9 ay önce Şikayet Et
    artık milletvekillerini sevmiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması