Kılıçdaroğlu'nu ayakta alkışlamıştı: Erem Erdem'e yeni görev

Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı değişim tartışmalarına karşı 'mücadele' çıkışını tek başına ayakta alkışlayan Eren Erdem'in yetki alanı artırıldı, 'Medya ve planlama' görevi de verildi.

Kılıçdaroğlu'nu ayakta alkışlamıştı: Erem Erdem'e yeni görev
Kılıçdaroğlu'nu ayakta alkışlamıştı: Erem Erdem'e yeni görev
GİRİŞ 07.07.2023 10:48 GÜNCELLEME 07.07.2023 10:48
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları gün geçtikçe alevlenirken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yakın olan isimleri ödüllendirmeyi de ihmal etmiyor.

SOSYAL MEDYADAN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLMİŞTİ

Bilindiği üzere CHP'li Eren Erdem, seçim sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında yer almış hatta CHP liderinin kazanamaması halinde partiden istifa edeceğine dair namus sözü vermişti. Kılıçdaroğlu'nun hezimeti sonrası namus sözünü yutan Eren Erdem, Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilmişti.

MEDYA VE PLANLAMADAN DA SORUMLU OLACAK

MYK üyeliğini de alan Eren Erdem'in yetki alanları artırıldı. CHP'li Erdem, artık sadece sosyal medyadan değil medya ve planlamadan da sorumlu olacak.

KILIÇDAROĞLU'NU TEK BAŞINA AYAKTA ALKIŞLAMIŞTI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz grup toplantısında parti içindeki değişim kavgasına sert çıkmış ve "sonuna kadar mücadele edeceğim" diyerek koltuktan kalkmaya niyeti olmadığını açıkça dile getirmişti.

O anlarda ise CHP'li Eren Erdem'in Kılıçdaroğlu'nu tek başına ayakta alkışlaması dikkat çekmişti.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 45
  • tepki 9 ay önce Şikayet Et
    ne kadar yag ceker yalaka olur hain olur ise yukselirin yakinda gandinin yerine bile gecer arkasi saglam pkk ile arasi cok iyi
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    CHP tahıl ambarı gibi devamlı sömürülüyor
    Cevapla
  • Alia 9 ay önce Şikayet Et
    Takla yok yemde yok...
    Cevapla
  • Türük 9 ay önce Şikayet Et
    şu miti yabancı basına ihbar eden kansız vatan haini şu iran Türkiye savaşsa iran tarafında olurum diyen kansız vatansız
    Cevapla
  • ABUZER 9 ay önce Şikayet Et
    Yağcılığın karşılığını almış.herşeyiyle iğrençler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!