Binali Yıldırım anjiyo oldu

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, rutin kontrol sırasında sağlık problemiyle karşılaştı. Anjiyo olan Yıldırım, evinde dinlenmeye çekildi.

Binali Yıldırım anjiyo oldu
Binali Yıldırım anjiyo oldu
GİRİŞ 09.07.2023 12:32 GÜNCELLEME 09.07.2023 14:08
Bu Habere 211 Yorum Yapılmış

Rutin kontrol sırasında kalp rahatsızlığıyla karşılaşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, anjiyo oldu.

Evinde istirahat eden Yıldırım, sağlık problemi nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bayburt ve Gümüşhane gezilerine katılamadı.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorununun bulunmadığını bildirdi.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim." ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da sosyal medya hesabından "Geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo olan Genel Başkan Vekilimiz; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanımız, Eski Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." mesajını paylaştı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 211
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    ya şafi
    Cevapla
  • Kızılelma 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Sizi heb Sadık dost olarak Bilecek.Sizi Seviyoruz Sayın Yıldırım
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bir 302 Mercedes-Benz le yükselen gelir ve refah düzeyinin örnek insanı anjiyo olmanız bile haber olabiliyor. Ne diyelim...Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Mesai yapma 9 ay önce Şikayet Et
    Fazla çalışmaktan geceleri biraz ara ver
    Cevapla
  • Dede 9 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun .Herkes .konturol gitmeli kalp şahlık önemli 4 damar var kalbe giden 1 biri tıkalı olabilir bir yaştan sonraanjo hayat kurtarir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri