Bakan Yerlikaya: FETÖ'cü vatansız hainleri unutmayacağız

15 Temmuz anma töreninde konuşan İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Türkiye Yüzyılı'nın tüm kahramanlarını sonsuza dek yaşatacağız. FETÖ'cü vatansız hainleri de unutmayacağız" dedi.

Bakan Yerlikaya: FETÖ'cü vatansız hainleri unutmayacağız
Bakan Yerlikaya: FETÖ'cü vatansız hainleri unutmayacağız
GİRİŞ 15.07.2023 12:07 GÜNCELLEME 15.07.2023 12:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da 15 Temmuz anma töreninde açıklamalarda bulundu. Milletin azim ve kararlılığının vatanı bir kez daha kurtardığını belirten Yerlikaya şöyle konuştu:

"Milletimizin azim ve kararlılığı vatanı bir kez daha kurtarmış son sözü milletimiz söylemiştir. 15 Temmuz ikinci kurtuluş zaferimiz olarak tarihe geçmiştir. Bu zafer inancın eseridir. Bu zafer ölümü öldürenlerin eseridir. 15 Temmuz'da ihanetin de direnişin de merkez üssü başkentimizdi. Burası Gazi Meclisimiz 11 kez, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 3 kez, Ankara Emniyeti 6 kez F16 ve helikopterlerce defalarca bombalandı. Ankara genelinde 56 kardeşimiz vatan için hakka yürüdü. İsimleri tarihe altın harflerle geçti. Adları sonsuza kadar şanlı bayrağımızla birlikte anılacak. Şehadete erenlerin isimlerini yüreğimizde de tek tek analım.

"KARDEŞLİĞİMİZ DİMDİK AYAKTADIR"

Onlar önünüzde siper ardınızda dağ gibi duran arkadaşlarınızdılar. İyi kötü günde teselli bulduğunuz dostlarınızdı onlar. Biliyorum kolay değil. Biliyorum yaramız hala çok derin, hala çok taze. Mahzun olmayınız, başınızı dik tutunuz, dilimizde hep aynı dua: Vatan sağolsun. 15 Temmuz'da bir kez daha anladık ki, Çanakkale ruhu yaşamaktadır. Kardeşliğimiz dipdiri ayaktadır. Bu ruhu yaşatmak hepimizin boynunun borcudur. Türkiye'nin geleceği de bu ruhtur. Hepimizin istikbali bu ruha aittir.

"FETÖ'CÜ VATANSIZ HAİNLERİ UNUTMAYACAĞIZ"

Bu destanı yazanları, Türkiye Yüzyılı'nın tüm kahramanlarını sonsuza dek yaşatacağız. FETÖ'cü vatansız hainleri de unutmayacağız. Onlarla dünyada da ahirette de görülecek hesabımız var. Nereye saklanırsa saklansınlar izlerini daima süreceğiz. Devletimiz hamdolsun daima teyakkuzdadır. 15 Temmuz 2016'dan bu yana FETÖ'cü hainlerle amansız şekilde mücadele ediyoruz. Şehitlerimizin kanı, gazilerimizin gözü arkada kalmayacak. Biz bu topraklara onların sayesinde vatan diyoruz. Allah birliğimizi daim eylesin. Vatanımızı milletimizi her türlü beladan korusun. O en karanlık 15 Temmuz'un en karanlık gecesinde milletimizi meydanlara davet eden Cumhurbaşkanımıza Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Hakan şükür enes kanter adil öksüz zekeriya öz aklıma gelenler bu vatan hainleri ni neden vatandaşlıktan atmıyorsunuz
    Cevapla
  • Neco 9 ay önce Şikayet Et
    Neden bu hainleri vatandaşlıktan atmıyorsunuz hala, devlet olmanın gereği bu değilmidir, hep kınama, hep kınama .
    Cevapla
  • İdam nerde 9 ay önce Şikayet Et
    Hani nerde idam 7 sene oldu ? Hainleri besleyeceksiniz ömür boyu. geçmişi de kapsayan bir yasa çıkarılması lazım. Normalde yasalar çıktığı günün öncesini kapsamaz. Bu iş farklı. Hainleri sallandıracaksın ki bir daha kimse böyle bir işe girişemesin.
    Cevapla
  • VATANSEVER 9 ay önce Şikayet Et
    Zalimler ve Hainler için Yaşasın Cehennem. 15 Temmuz'u, UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ ve UNUTTURMAYACAĞIZ. En kısa zamanda İDAM cezası gelmelidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...