DEVA Partisi'nden Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki

6'lı masanın üyelerinden DEVA Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortaklarından habersiz Ümit Özdağ ile protokoller imzalamasına sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 21.07.2023 14:46 GÜNCELLEME 21.07.2023 15:32
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Seçimden sonra 6'lı masa ittifakındaki çatırdamalar artık yerini açık itiraflara bıraktı. 

28 Mayıs öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın protokol açıklaması DEVA Partisi'nin tepkisini çekti.

Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun kendisine üç bakanlık vadettiğini ve MİT Başkanlığı konusunda güvence verdiğini söylemiş; CHP liderinin seçimleri kazanması halinde kendisinin İçişleri Bakanı olacağını söylemişti. 

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Özdağ'ın açıklamalarını yalanlayarak mutabakatta herhangi bir bakanlığın konuşulmadığını söylemişti. 

Kılıçdaroğlu ise, Özdağ'ı doğruladı, "Öztrak da bilmiyordu. İki kişi arasında yapılan ve iki kişinin namusuna teslim edilen protokoldür. Bu protokolle ilgili konuşmam doğru değil" dedi. 

'BU KADAR KOLAY HARCANMAMALIYDI'

Çoklu masanın üyelerinden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün geceki açıklamalarına, "Güveni zor inşa edersiniz ama çok kolay harcarsınız. Bu kadar kolay harcanmamalıydı." sözleriyle tepki gösterdi.

 

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • london subway 9 ay önce Şikayet Et
    zafer partisi % 2 oy aldı gelecek partisi oy oranı % 0,00
    Cevapla
  • Abdullah 9 ay önce Şikayet Et
    Bunu söyleyene bak hele
    Cevapla
  • HAKİKAT ERBABI 9 ay önce Şikayet Et
    KILIÇDAROĞLU Devlete sızmak için her şeyi yapan terörle iltisaklı bir şebekenin CHP nin başına getirmiş kullanışlı bir karakterdir. Onların sözcüsüdür. Malesef CHP yi ele geçirmiş Devleti de ele geçirmek için her türlü vaadi vermeyi ve faaliyeti göstermeyi meşru gören bir yapıdır. Tek amaçları Türkiye yi Suriyeleştirmek. Ama başaramayacaklar. Çok kötü kaybedecek tasfiye olup yok olacakla
    Cevapla
  • Gurbetçi 9 ay önce Şikayet Et
    Sizin genel başkanınızda ak partideyken ne haltlar çevirmiş, siz çokmu iyisiniz
    Cevapla
  • Kare Murat 9 ay önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Namık Tan'ın ismi çok konuşulmuştu, Özgür Özel öneren ismi açıkladı
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu