Fatih Portakal'dan itiraf: Fena kandırılmışız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın gündeme bomba gibi düşen iddialarını doğruladı. CHP liderine bir tepki de Fatih Portakal'dan geldi.

Fatih Portakal'dan itiraf: Fena kandırılmışız
Fatih Portakal'dan itiraf: Fena kandırılmışız
GİRİŞ 21.07.2023 18:53 GÜNCELLEME 21.07.2023 18:53
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve partideki üst düzey isimlerin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirmek için düzenlediği gizli 'zoom' toplantısının yanıkarı sürüyor.

Partide tüm bunlar yaşanırken, Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 3 bakanlık ve MİT Başkanlığı iddialarını doğruladı.



CHP'li Fatih Portakal da yaşananlara isyan etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Portakal, ''Fena kandırılmışız'' dedi.

Portakal açıklamasında şu idaleri kullandı;

Kılıçdaroğlu söylemleriyle her geçen gün dibe batıyor. Ümit Özdag ile aralarinda ikili protokol yapmışlar. Anladığım, bırak 6’lı masayı parti yöneticilerinin bile protokolden haberi yok!

Seçmen olarak düşünüyorum şimdi: böyle zihniyetin, bugünün yönetiminden ne farki var? Kapalı kapilar ardında alinan kararlar, şeffaflıktan uzak yönetim anlayışi. İtiraf ediyorum fena kandırılmışım/şız. Umarim partinin delegesi bu lidere gerekli dersi verir. Göreceğiz.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • Tayyare tb2 9 ay önce Şikayet Et
    Hepiniz aynısınız. Menfaatiniz için ulkeyi iki dakka da peşkeş cekersiniz. Sizin memleket sevginiz sadece show dan ibaret.
    Cevapla
  • vatansever 9 ay önce Şikayet Et
    senin ne farkın var chp hepiniz aynısınız..
    Cevapla
  • izmirli 9 ay önce Şikayet Et
    bunlar iktidar olsaydı. aradan 2 ay geçmesine rağmen hale hükümeti kuramayacaklardı. vay ülkenin haline... Allah bizleri bunların elinden korudu..
    Cevapla
  • fenasi 9 ay önce Şikayet Et
    naber porti. beni tanıdınmı?
    Cevapla
  • hknslh 9 ay önce Şikayet Et
    al birini vur ötekine! hepinizin zihniyeti aynı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi