Akbelen’in avukatı da İmamoğlu’na cephe açtı

Kılıçdaroğlu'ndan tavır aldığı, İmamoğlu'na hukuki savaş açtığı belirtilen Avukat İsmail Hakkı Atal’ın geçtiğimiz hafta Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı konuk ettiği ortaya çıktı.

Akbelen’in avukatı da İmamoğlu’na cephe açtı
Akbelen’in avukatı da İmamoğlu’na cephe açtı
GİRİŞ 23.07.2023 21:37 GÜNCELLEME 23.07.2023 21:38

CHP'de sular durulmazken siyasi hareketlilik ise dikkat çekmeye devam ediyor. 

Yeşil Sol Parti, Türkiye İşçi Partisi gibi partilerle temas halinde olduğu belirtilen ve kamuoyunda “Akbelen’in avukatı” olarak tanınan Avukat İsmail Hakkı Atal’ın geçtiğimiz hafta Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı konuk ettiği ortaya çıktı.

ÖZDAĞ ATAL GÖRÜŞMESİNDE ‘YAKIN ARKADAŞ’ AYRINTISI

Görüşmeyi, Atal’ın ‘yakın arkadaşı’ olan Ümit Özdağ’ın başdanışmanı Sedat Cezayirlioğlu’nun organize ettiği öne sürüldü.

KILIÇDAROĞLU’NA YAKINLAŞMA ÇABASI MI?

Atal ile Özdağ’ın birlikte kameraların karşısına geçtiği bu ziyaret, siyaset çevrelerinde farklı yorumlandı.

Kulislerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kendisini genel başkanlık koltuğundan etmeye çalışan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik ‘yeni bir cephe açtığı’ iddia edildi.

İMAMOĞLU’NA HUKUKİ SAVAŞ AÇMIŞTI

Avukat İsmail Hakkı Atal, Ekrem İmamoğlu’na karşı hukuki savaş açanların başında geliyor. Son olarak Beşiktaş’ta bulunan bir otelle ilgili İmamoğlu’nu mahkemeye veren Atal, bu sürecin yakın takipçisi olarak konuyu CHP parti komisyonuna kadar taşımıştı.

Yeşil Sol Parti, Türkiye İşçi Partisi, CHP gibi sol partilere yakın olduğu belirtilen Atal’ın İYİ Partili milletvekilleriyle sık sık görüştüğü öne sürülürken bu ilişkileri kullanarak siyasete atılmayı hedeflediği iddia edildi.

Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu