AK Partili Ravza Kavakcı, CHP'li Özel ve Ağbaba'dan tazminat kazandı

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı, CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'dan toplam 33 bin lira manevi tazminat kazandı.

AK Partili Ravza Kavakcı, CHP'li Özel ve Ağbaba'dan tazminat kazandı
AK Partili Ravza Kavakcı, CHP'li Özel ve Ağbaba'dan tazminat kazandı
GİRİŞ 25.07.2023 11:56 GÜNCELLEME 25.07.2023 11:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kavakcı'nın avukatı Sezgin Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 25, 26 ve 27. Dönem İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı hakkında ortaya atılan burs iddiaları üzerine açtıkları davaların bir kısmının sonuçlandığın bildirdi.

Tunç, açıklamasında şunları kaydetti:

"CHP Grup Başkanı Özgür Özel'e karşı açtığımız manevi tazminat davası kapsamında, Özel'in müvekkilimize 15 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmedildi. Karara karşı miktar yönünden istinaf yoluna başvurduk. Müvekkil Sayın Ravza Kavakcı Kan'a hakaret ve iftiralarda bulunan CHP Milletvekili Veli Ağbaba'ya karşı açtığımız davada Ağbaba'nın 18 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmedildi. Karara karşı miktar yönünden istinaf yoluna başvurduk. Gelecek Partisi Milletvekili Selçuk Özdağ'a karşı açtığımız 3 kuruşluk manevi tazminat davasında, Özdağ 3 kuruşluk manevi tazminata mahkum edildi."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yorum 9 ay önce Şikayet Et
    Üç kuruşluk manevi tazminat. nasıl Tahsil edilecek?
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Hak eden hakkını alır Helal olsun
    Cevapla
  • SEDAT 9 ay önce Şikayet Et
    İyi para git bir tatil yap paraları çatır çatır ye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"