"Mustafa Sarıgül'e Meclis'te yumruklu saldırı" iddiası

22. Dönem ANAP Milletvekili, eski CHP'li Turan Tüysüz'ün, CHP Erzincan Milletvekili Sarıgül'e yumruklu saldırı gerçekleştirdiği iddia edildi. Sarıgül, basın toplantısı düzenleyerek yumruk atılmadığını söyledi.

GİRİŞ 25.07.2023 14:45 GÜNCELLEME 25.07.2023 16:12
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e, Meclis kulisinde yumruklu saldırı gerçekleştirdiği öne sürüldü. 22. Dönem ANAP Milletvekili Turan Tüysüz'ün yumruk atan isim olduğu iddia edildi.

Basın toplantısı düzenleyen Sarıgül, şiddet olayının olmadığını belirterek, "Parlamento çatısı altında böyle bir olayın yaşanması son derece üzüntü verici. Eski bir milletvekili arkadaşı 15 yıldır görmüyorum. Neden olduğunu bilmiyorum" dedi.

Olayın alacak-verecek anlaşmazlığı yüzünden çıktığı da iddia edildi. Tüysüz iddiayı doğrularken, Sarıgül reddetti.

Tüysüz, CHP'nin 2005'teki olaylı kurultayında Divan Başkanı Şinasi Öktem'i yumrukladıktan sonra partisinden istifa edip Anavatan Partisi'ne katılmıştı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • alp 9 ay önce Şikayet Et
    yumruk yiyinve boş teneke gibi ses çıkarmıştır .
    Cevapla
  • CCC 9 ay önce Şikayet Et
    Sarıgül de Ekrem gibi mağduriyet peşinde koşuyor, insan içiyle dışışla insan olmalı yapmacık kibirli hareketler sırıtır.
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 9 ay önce Şikayet Et
    Aman SARIGÜL genel başkanına eyi sahip çık sakın İMAMOĞLU na kaptırmayın koltuğu eğer olaki eskaza kaptırırsanız iş işten geçer CHP tamamen RAY dan çıkar bu CHP yi ararız katıksız TÜRKİYE düşmanı olur
    Cevapla
  • Kerem 9 ay önce Şikayet Et
    Halk tv ve sözcü tv de haber ilk verilirken yumruğu atanın eski chp milletvekili olduğu özellikle gizlendi.
    Cevapla
  • {°^°} 9 ay önce Şikayet Et
    Yakında Sarıgül'ün Kurtuluş Savaşında Yunan'ı denize dökerken çekilmiş resmini görürseniz şaşırmayın!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti