Karamollaoğlu yerel seçim kararını açıkladı: Kendi amblemimizle gireceğiz!

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, “Türkiye’nin bütün il, ilçe ve beldelerinde kendi amblemimizle seçimlere gireceğiz. Bu, Saadet Partisi-Gelecek ittifakıdır aynı zamanda” diye konuştu.

GİRİŞ 30.07.2023 09:14 GÜNCELLEME 30.07.2023 09:22
Bu Habere 214 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin partisinin yürüteceği stratejiye ilişkin konuştu.

Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

“Bir numaralı hedefimiz, Türkiye’nin bütün il, ilçe ve beldeler de kendi amblemimizle seçimlere gireceğiz. Bu Saadet Partisi – Gelecek ittifakıdır aynı zamanda. Biz hem belediye başkanlıklarına, belediye meclis üyelerine ve il genel meclisi adaylarımızı belirleyeceğiz ve inşallah güzel bir netice alacağımız ümit ediyorum. Bazı yerlerde dirsek teması olabilir mi bu o günkü şartlarda ortaya çıkabilir. Biz bugüne kadar genel seçimde kendi amblemimizle girmediğimiz için sıkıntı yaşadık ama şimdi kolları sıvayıp Anadolu’yu bir baştan bir başa taramak ve insanlarımızı uyarmak zorundayız. Ümidimiz o ki vatandaşlarımız Saadet Partisi olarak bizim ideallerimizi yaşadıkları sorunun çözümü olarak görecekler.”

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 214
  • Dadaş 9 ay önce Şikayet Et
    Davutoğlu chp sayesinde vekil aldı, buda sanıyorki oyu var, ikisinin toplamı %2 bile etmiyor
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 9 ay önce Şikayet Et
    Üretken icraat ve proje sahibi olan adaylar varsa eyvallah lakin sadece lafla matematik hesaplarla seçim kazanılamaz.Ahmet davutoğlunu büyuk bir ihtimal ibb adayı gösterilir diye bir htimal var.
    Cevapla
  • Furkan 9 ay önce Şikayet Et
    CHP yi hal ettin sıra Türkiye'nin il ve ilçelerine geldi
    Cevapla
  • DEREKÖYLÜ 9 ay önce Şikayet Et
    Temel dede senin % 0,1 alabileceğinden emin olabilirsin. Buda senin için iyi bir netice olur.
    Cevapla
  • Hamdi 9 ay önce Şikayet Et
    Allahım sen bilirsin sana havale ediyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı