Bahçeli'den, Akbelen'deki eylemcilere çok sert sözler: Gezi Parkı...

MHP lideri Devlet Bahçeli, Akbelen'deki eylemcilere tepki gösterdi. Bahçeli, "Günbegün eriyen bir partinin ve marjinal yedeklerinin Akbelen'den bir Gezi Parkı kalkışması çıkarmak için her alçaklığa tevessül ve teşebbüs ettikleri açıktır."

GİRİŞ 01.08.2023 23:08 GÜNCELLEME 02.08.2023 10:11
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla Akbelen'de maden ocağı sahasındaki ağaç kesimini protesto eden eylemcilere çok sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Günbegün eriyen bir partinin ve marjinal yedeklerinin Akbelen'den bir Gezi Parkı kalkışması çıkarmak için her alçaklığa tevessül ve teşebbüs ettikleri açıktır." dedi.

"NÖBETÇİ PROVOKATÖRLER"

MHP lideri açıklamasında, Muğla'daki Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerinde, maden sahasının ağaç kesilerek genişletilmek istenmesine yönelik tepkilere de değindi. "Muğla Akbelen'de başta CHP Genel Başkanı olmak üzere, nöbetçi provokatörlerin günlerdir iç huzuru tahrip çabası gözümüzden kaçmamıştır." diyerek konuştu.

Bahçeli, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"AKBELEN'DE BİR GEZİ PARKI KALKIŞMASI ÇIKARMAYA TEŞEBBÜS ETTİKLERİ AÇIKTIR"

Akbelen'deki eylemcilerin protestolarına yönelik Gezi Parkı kalkışması benzetmesinde bulunan Bahçeli, "Günbegün eriyen bir partinin ve marjinal yedeklerinin Akbelen'den bir Gezi Parkı kalkışması çıkarmak için her alçaklığa tevessül ve teşebbüs ettikleri açıktır. Ortak aklın sükûtuyla beraber sinerjisini ve siyaset dengesini kaybedip yoğun iç kargaşanın tutsağı haline düşen ve hatta kongresini dahi yapmaktan aciz olan CHP yönetiminin her konuda krize oynadığı görülmektedir." dedi.

"CHP BAŞKANININ AKBELEN'DE BOY GÖSTERMESİ ŞUURSUZLUK ÖRNEĞİDİR"

Akbelen'deki protestolarda boy gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik de konuşan Bahçeli, "Muğla Akbelen'de FETÖ ve PKK iltisaklı kriminal tiplere eylem alanı açan, sözde çevreci örgütlere çanak tutan, yasa dışı sol gruplarla kol kola girip olay çıkarmak için fırsat kollayan CHP yönetimi, siyasi komaya girmesine neden olan yüksek tansiyonu bir kanaldan Türkiye'ye yaymanın çabasındadır. CHP Genel Başkanı'nın etrafı çevrelenmiş, aleyhine olacak şekilde çember gittikçe daralmışken Akbelen'de boy göstermesi başka bir sorumsuzluk ve şuursuzluk örneğidir." ifadelerini kullandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Asa 8 ay önce Şikayet Et
    Bu eylem kanlı eylem bu eylem kanlı eylem bommm patlatalım reis hepsini hayat zaten pahalı belki biraz ucuzlar
    Cevapla
  • Harun 8 ay önce Şikayet Et
    Temiz bir islatin onlarin akli kafalarinda job kirilinca yerine anca gelir
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    toplanmalarına neden izin verildi
    Cevapla
  • Kenan 8 ay önce Şikayet Et
    şimdi onlar Bodrum da lahmacuna 600 tl vermekle meşguller.gezi tarzı eylemi yapamazlar
    Cevapla
  • İzmirli 8 ay önce Şikayet Et
    Neden ağaç kesiyoruz diyen akıl yoksunları var olan madeni çıkarmak için ne öneriyorsunuz bir söyleyinde ona göre yapsınlar. Yol yaparsın konuşurlar ama trafik olmasın derler maden açarsın yine konuşurlar ama ağaç kesilmesin derler. Ya siz nasıl bu kadar bozuldunuz bu topluma düşman oldunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu